Love this post:Love this 10

 

Samarbete med Watsonwatson-7377

Gäststugan har för oss blivit ett kärt mysställe. Ofta, och speciellt de dagar det regnat mycket, drar vi på oss gummistövlarna och springer över gården till gäststugan. Tar datorn och några böcker under armen. Ibland smörgåsar med skinka och ost och kakao att dricka och har picknick där. Leon sover också dagssömn ännu ibland och då ligger jag där bredvid honom. Och ser på mina serier.
Jag har målat i gäststugan och fixat, tagit dit gammal porslin och längtar efter att få gäster på besök!

watson-7380

Leon ser Emil i Lönneberga för första gången!

Ni kommer ihåg att jag berättat om mitt samarbete med Watson? Till tjänsten kan man länka fem olika enheter, så vi har tv:n, datorer, ipad och mobilen. Så lätt att ha med sig Watson på semestern. Oh-jaa, semester! Idag började min och Leons sommarlov! Såå härligt!

 

Jag får också lotta ut fem filmkoder till en läsare! Så kommentera i detta inlägg att ni vill vara med! Vinnaren får en månad testa tjänsten gratis och så fem filmkoder till Watson Makuuni-filmuthyrning!

Blir det en regnig och kall sommar är detta ett ypperligt tillfälle att säkra att inte lida av tristess!

watson-7400 watson-7411 watson-7415

Nyckelpigan målas på med min eyeliner, för att inte försvinna.:)

You may also like...

10 Comments

  1. Med i tävlingen!

  2. Det här låter perfekt för oss. Vi ska vara på – nej förresten – jag ska vara på resande fot med barnen och maken stannar hemma och jobbar. DÅ kan det vara bra med lite underhållning för två sjövilda killar så att mamman också kan få lite egentid 🙂

  3. Också med! =)
    Med 3 vildingar kan det vara skönt att ha något annat än de gamla DVD att lägga på då de blir regninga dagar och när vi far på semsterresa där de blir många långa timmar i bil.

  4. Med! Vill gärna testa detta få det är så långt till filmuthyrningen.

  5. Med! Har en massa filmer jag skulle vilja se just nu.

  6. Jag är med! Får snart semester så …

  7. Med ifall jag ännu hinner 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *