Love this post:Love this 60

Kommersiellt samarbete med MILK Copenhagen.


Yes, yes, yes! SÅ KUL att äntligen hittat ett märke för både mig och Leon!

Så många fina klädmärken som gör coola kläder väldigt specifikt för mödrar och döttrar, men har lite glömt oss med pojkar (och jo, nog för att Leon har klänning ibland kan vi tycka att tyll fastnar här och var då vi klättrar). Jag är en sådan, där det praktiska alltid går före allt annat. Men så är det ju kul när jag och Leon lite matchar i vad vi har på oss ibland, sånt tycker jag är urgulligt! Då jag ännu får bestämma vad han skall ha på sig, hehe!

Älskar kläder där designern ändå har tänkt lite till, och till exempel inte gjort barnkläder för “grabbiga” och “tjejiga”, ni vet. De andra som är viktigt, för mig som för er, kan jag tänka mig, är att det är bra kvalité, bekväma, praktiska och snygg design – ni vet, plaggen som har det lilla extra, detaljerna… mönstren… Något kanske lite exklusivt.

Här känner jag att MILK Copenhagen och vi möts väldigt fint.
De har nyligen släppt kollektionen Holiday Pop Up Spring/Summer 2018. I veckan besökte jag Heidi, som är Shopping Advisor för MILK Copenhagen i min hemstad och fick titta på kollektionen. Och den var ju fiiin! Jag hade tittat på bilderna från nya kollektionen snabbt innan mötet, vilka var jätte snygga, men hade ingen aning om att plaggen var så härliga i verkligheten! Blev riktigt begeistrad, om jag skall vara riktigt ärlig. Prövade nästan allt hon hade att visa upp och till och med Leon, som var med, höjde på ögonbrynen, då han såg tiger-, lejon- och skelettröjan. Leon har nämligen pratat mycket om skelett och kropp denna vecka.

Hörde att Milk teamet söker fler Shopping Advisors i Finland, så är du modeintresserad av att jobba med att sälja barn och damkläder, kan du kontakta Milk teamet HÄR. Du kan ju ha ett riktigt dagjobb och göra detta vid sidan om, som en trevlig hobby, om man så tycker.

Tur hade jag kameran med, då jag besökte Heidi, tog en massa bilder på favoriterna. Jag skall ju välja ut några vårplagg för mig och Leon, fotografera och visa upp för er senare i vår – så himla glad. Och på måndagen får ni se bilder då jag fick bekanta mig med kollektionen!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *