Love this post:Love this 41

Inlägget är ett betalt reklamsamarbete med Lindex.

ÄLSKAR Lindexs nya underklädskampanj! Tänka att en reklam, som inkluderat flera olika typer av kvinnokroppar att få synas, kan vara så rörande. Och att den väcker så mycket känslor. 

Tänk att det skall vara så krångligt många gånger med kvinnokroppen! Att det ofta är bara en sorts typ av form som representeras och accepteras. Och man känner sig utanför. Och fel. 

Är så glad över min kropp. Jag tycker om den. Tycker jag är fin. Kan inte säga att vi, alltså min kropp och jag, har haft en krånglig resa. Det har vi inte. Men nog har jag många gånger känt mig fel. Det finns några hjärnspöken om otillräcklighet, som dyker upp ibland. Den känslan av att känna sig missnöjd och fel är så sällsynta nuförtiden, att jag knappt kommer ihåg hur det känns. Vilket är oerhört skönt. 

Fick ett så härligt pirr i magen då jag fick förfrågan om ett samarbete i underklädskampanjen för Lindex! 

Lite nervöst också, för gamla hjärnspöken om att man inte skulle duga, dök upp! Men för sjutton, det är ju just det kampanjen handlar om – underkläder för alla kroppar! Så istället för att planera fotostunden massa dagar på förhand, med att smörja brun-utan-sol-kräm, raka, fixa, ni vet, och fota mig själv i positioner som skulle vara långt ifrån naturliga, bara för att det skulle se ”bättre ut”. Bättre? Bättre för vem? Och vem är det egentligen som bestämmer hur en underklädsbild får se ut? Min kropp är inte en ”sen när den är större/mindre/tightare/slankare/muskulösare/mm”. Min kropp är inte en ”sen när”-kropp. Min kropp är precis just nu. Även om jag tycker att kroppspositivism är viktigt och bra, kan jag ibland känna att det viktigaste är inte att älska sin kropp. Jag tror att det ibland kan vara skönt att bara ”ha” en kropp. Att kroppen bara får finnas. Att det inte skall bli så märkvärdigt. Att man bara får finnas. Precis som man är. 

Så jag lät mina hjärnspöken tiga och se på när jag blomstrar: Tog genast på mig underkläderna jag fått från Lindex och började fotografera mig. Inga planer, inga hinder. Bilderna blev så himla fina, om jag själv får säga! Fick också baby Tiger med mig, gullungen! Ljuset var fint, underkläderna och jag likaså.

Underkläderna hos Lindex är tänkt att det skall finnas något för alla, oavsett var man befinner sig i livet.

Just här och nu.

Amaze-balconette och en hög matchande trosa. Lindex satsar stort på hållbarhet och en stor del av spetsen i underkläderna är återvunnen polyamid.

Just nu har Lindex -20% på alla behåar till den 19.2.20, handlar du online kan du använda koden: bra2006. Och har ni inte shoppat behå på länge och känner er sugna på en sådan, gör som jag och be om hjälp! Lindex har Personal Shoppers som hjälper dig välja ut rätt modell och mäta storlek. Jag var själv till ”min Lindex” i Kokkola, där de känner mig. Jag berättade om mina behov och att jag ännu ammar och skulle gärna ha en bra amningsbehå. Den andra modellen blev en klassisk bygelbehå i vackert spets, men som inte syns under en tight t-shirt. Har inte haft bygelbehå på över ett år och behövde lite hjälp här med storleken – vilket jag fick! Superbra hjälp! 

You may also like...

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *