Love this post:Love this 19

Inlägget är ett betalt samarbete med Oslo Skin Lab.

I samarbete med Oslo Skin Lab har jag fått testa deras kollagenpulver i över en månad. Faktum är att produkten inte är helt ny för mig. Vilket gjorde det extra roligt för mig när de hörde av sig om ett bloggsamarbete tillsammans!

Det är många gånger man får och tar tips av vänner och bekanta. Precis som i detta fall. “Tar inte du kollagen!?” utbrast min vän, när vi satt och pratade om livet och ytligheter. Det var ett bra tag sedan. Vi diskuterade att vi ser trötta ut, vad åren med småbarn tar på en och att man närmar sig 40, hon har till och med passerat strecket och är 42 år. Vi var överens om att raska promenader (helst vara ute och springa en runda) gav det bästa glowet, men att också en mångsidig kost, tillskott och en bra hudvårdsrutin är a och o. Hudvårdsrutinen kan inte se ut som den gjorde för tio år sedan! Det är viktigt att man uppdaterar sig med produkter anpassade till hyn, livstil och ålder man är i just nu. 

Själv tycker jag om att lära mig om nya produkter och är alltid nyfiken att läsa på om metoder, som skulle passa mig bra. Till exempel gjorde jag en storsatsning och köpte äntligen det där dyrare serumet – både produkten för ansiktet och serum runt ögonen! Dyrt som sjuttsingen var det, men jag har sparat pengar och ville då unna mig en bra hudvårdsrutin. Men jag kände att jag behövde mer draghjälp. Tiiden med små barn går så snabbt och just denna tid med dåliga nätter, visar sig på huden. Nu skulle jag rädda det som räddas kan.

Så tillbaka till kollagenet. Nu känner jag ju, att jag har bra produkter för att vårda och underhålla min hud utifrån. Så varför inte också göra det bästa för att vårda även inifrån? Det avspeglas ju verkligen på det yttre. 

Kollagen kan man tillföra kroppen från utsidan i form av krämer eller genom att dricka eller äta det. Ämnet är något som kroppen producerar själv, för att hålla huden smidig och elastisk och ju äldre man blir desto sämre blir kroppen att tillverka det själv. Den här produkten innehåller kollagenet Verisol. Hydrolyserat kollagen med en peptidstorlek är anledningen till att den ger effekt, för att peptiderna har rätt storlek för att kroppen ska kunna ta upp det. Men nu skall jag inte sitta här och skriva om saker jag knappt kan uttala i mitt vardagsspråk. Känner mig obekväm att skriva om sådant jag inte har expertkunskaper i. Dock tycker jag det är väldigt intressant att läsa på om forskningen och varför den fungerar. Skulle ni vilja förkovra er i kollagenpulver och varför det är så bra, så kan ni klicka här

Jag har alltid med mig några dospåsar kollagen i min väska. Oftast tar jag det på morgonen, blandat i ett glas vatten eller i min smoothie. Den är smaklös. Lätt! Och efter dessa testveckor kan jag tala om huden känns mjuk och återfuktad. Mina knottror jag brukar ha på underarmen är borta (!). Så jag kommer nog att fortsätta med dessa, skall bli kul att se hur huden känns och ser ut efter två-tre månader!

Blir ni sugna på att testa får jag bjuda på en rabattkod. Med koden MALENA får ni 60% rabatt på första paketet, klicka här!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *