Love this post:Love this 44

Denna ljuva tid vi lever i just nu! Första inbjudan till bröllop damp ner i postlådan häromveckan. Dresscode: mörk kostym. Sen har vi trädgårdspartyt med släkt och vänner i slutet av sommaren, att se framemot. Tjejhelgen med kryssning och studentfest.

I kommersiellt samarbete med Bubbelroom, vill jag visa er mina favoriter av deras breda sortiment av festklänningar. 

Min absoluta favorit är denna underbaring från Chiara Forthi! En korallröd dröm i chiffong, med dekorativa volanger. Klänningen är mjuk och skön på, hoppas på många fler fester denna sommar, så jag får använda denna flitigt!

Till trädgårdspartyt gillar jag blommiga långklänning med en hög slits. Du kan reglera axelbanden, för en mer generös urringning, om man så önskar. Märket är Bubbelrooms egna och ni hittar klänningen här!

Felizia lace dress med öppen rygg skall jag bära när vi går ut med tjejerna. Tycker den är väldigt läcker och ljuv på samma gång. Älskar spets! Och det vita mot brun hud – vackert!

Ah! Skulle jag planera till ett elegant bröllop, hade jag nog haft som önskemål att tärnorna burit denna festklänning! Den finns i mörkblått och ljuvlig rosa.Kjolen är tung i tyget och rör sig vackert när man går. Klänningen är också väldigt bekväm runt bysten och stretchig. Denna också från märket Chiara Forthi och modellen heter Piubella maxi dress.

För en lite sportigare spetsklänning valde jag denna variant från Chiara Forthi. Knälång med vid kjol, blandat mesh och spets för en intressant look!  You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *