Smart underhållnings TV

Love this post:Love this 19

 

Samarbete med Watson.

watson-6505

När Watson hörde av sig till mig och både ville att jag skulle prova deras tjänst och dessutom skriva om den tänkte jag HJÄLP. Jag, som varken är tekniskt lagd, har viljan och definitivt inte tiden att sätta mig in hur man ska se på tv på ett helt nytt sätt. Egentligen förstår jag om du slutat läsa nu, men har du inte det så måste jag säga att Watson verkligen är superbra.

I min familj hade vi inte en aning om vilken värld som väntade oss, vilka möjligheter som fanns, den där dagen då jag mellan fiskpinnar, veckoplanering, legobygge och en vänsterhand som med bara några tryck, jag lovar, kopplat upp Watson på både tv, surfplatta och mobil.

watson-6527

För det första så funkar Watson över internet, så jag kan faktiskt ställa TV:n (jag har en smart TV) överallt i lägenheten, det är faktisk superskönt för med en treåring då vi inte bor i världens största lägenhet. Vi behöver möblera om ibland. Men även om ni inte har en Smart TV spelar det ingen roll, det funkar lika bra med boxen har jag hört. Men vi kör med tv-appen och det är jätteskönt, Leon vet redan hur man hittar favoriterna.

watson-6543

Men ska vi vara ärliga så är det mest via surfplattan vi tittar, den är ju alltid med och vi kan både välja att se något som sänds just nu, något vi spelat in eller som vi vill ladda ner. Eller så har Leon dragit fram sin urgulliga gula stol mitt framför tv:n och jag kan krypa upp i soffhörnet och kolla “nyheterna” (eller något om hajar på Discovery) medan han får koppla av med ett barnprogram en stund innan det är dags för en sagobok i kvällen. En bekväm detalj här är at jag faktiskt kan starta nästa program som ska visas på TV:n på min surfplatta/mobil och sen ”kasta upp det” på tv:n.

Det funkade faktisk jättebra när jag satt på tåget från Åbo och Mattias var hemma med Leon, eftersom han är svensk har han dålig koll på våra finska kanaler och då kunde jag gå in och välja och starta vad de skulle se hemma i lägenheten. Smart va?:)

 

Har man dessutom en sportfantast i familjen som jag, för jag orkar inte riktgt med både fotboll, skidor, friidrott, cykel och all möjlig motorsport. Så är möjligheten att koppla in alla betalkanaler perfekt. Än så länge klarar vi oss visserligen utan Disney för 4.90€ i månaden, men Mattias ville absolut koppla på sportkanalerna som för honom känns som rena fyndet för 29.90€.

När det var hockey VM råkade faktiskt Finland – Sveriges match hamna mitt i middagen och vi lät datorn stå på köksön. Nöden har ju ingen lag. Har en känsla av att Watson kommer hänga med oss mycket i sommar, säkert i båten, ute på altanen, eller när vi väntar på färjan bak i bilen.

Apparna hittar ni har apple och här om ni kör android.

watson-6551

Men vet ni vad som är bäst, ni är säkert som jag och vill smyga undan själva en stund och titta på något utan att bli störda. Då väljer jag någon smörig film. Eller typ Channing Tatum. Jag har faktiskt börjat uppskatta att bildkvalitén är HD, men jag tror det är mer för programmet jag väljer än tekniken. Men säg inte det till Watson, för jag vet att de har exceptionellt många program i HD och det är ju jättebra för oss.

Så funderar ni på en ny tv-tjänst. Som hela familjen kan ta del av på olika sätt, välj Watson, det är superbra, speciellt nu i sommar när ni reser och far och själva vill välja vad ni ska se.

watson-6524

Ou. Hello Channing Tatum.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *