Love this post:Love this 26


Kommersiellt samarbete med If.

if-6364

När ett samarbete kommer som en skänk från ovan och ni får stå ut med att jag är lite förnuftig en stund. Det handlar om försäkringar alltså, barnförsäkringar för att vara exakt. Minns när vi av en slump, jag och Leons pappa, fick höra om att man skulle ta en barnförsäkringen innan Leon var född. Det är ju så mycket att ha koll på och mycket man lär sig som ny förälder. Vi hann, men det var riktigt på håret. Visste det inte innan, men du kan ta barnförsäkringen redan då du är gravid efter vecka 11. Bra att veta om du nu planerar att bli gravid:)

Tur hade vi försäkring då Leon föddes. Han fick RS viruset, då han bara var nån vecka gammal. Och han och jag blev inlagda på sjukhuset. Inte för att jag kommer ihåg så mycket om räkningar eller försäkringen, jag var ju mitt i något annat just då. Men kommer ihåg att det inte var något problem. Och jag tror det är just det som är det viktigaste för en förälder. Och för barnet. Att man får koncentrera sig på sitt sjuka barn och inte behöver ha onödiga bekymmer om räkningar och sånt.

If:s barnförsäkring har förnyats helt detta år. Försäkringen täcker mer omfattande och blir lättare att köpa som helhet, som säkrar barnet från graviditeten till ålderdom. Som på samma gång ger försäkringsskydd åt mamman.

Och nu för ett tag sen, då jag tog mig i kragen att gå igenom alla papper som livet ska ha på plats. Ni vet efter en skilsmässa är inte försäkringsskydd, sparkonton eller elavtal direkt de första man tänker på. Men de är viktiga saker som måste ses över och fixas. För att vardagen skall rulla på. Och här är det skönt att ha hjälp av kunnig personal.

if-2-2

Så kom en förfrågan om samarbete med If om barnförsäkringar. Ni vet ett sånt som t ex ersätter långsiktig sjukvård under graviditeten och efter förlossningen. Eller som erbjuder gratis sjukvård precis när man behöver det, det där som man egentligen aldrig vill råka ut för. Och som jag gått och skjutit på hundra gånger då jag tänkt att jag borde se över både mitt och Leons försäkringsskydd på nytt. Så kom det här.

Egentligen borde ni inte läsa vidare här utan på denna länk till If istället. Det kan vara det bästa ni gjort, även om jag inte hoppas det ska behövas. Gratis sjukvård dygnet runt.

if-2

Bilderna förresten, är från i julas från Falu gruva och ni behöver inte vara oroliga, minerna till trots. Vi klarade oss ner med snow racern utan några incidenter.

if-6337

if-6309

if-6340

if-6318

 

You may also like...

4 Comments

  1. Har två barn, en är redan vuxen, har inte sett något behov av försäkring, Vi har en väl fungerande sjukvård I Finland som inte kostar mycket heller, och där jag bor slipper man genast till läkare på HVC om man behöver. Men bra marknadsföring av försäkringsbolagen….

    1. Ja, faktist!:) Inlägget fick mig att kolla över mina egna försäkringar (tala precis JUSTi telefonen och kom överrens om nya kontrakt). Min son är väldigt sällan ens förkyld. Men vill ändå ha en barnförsäkring.
      Och sen lönar det sig att kolla upp hur man har det, för t.ex jag har just köpt en ny teknikgrej som gick sönder. MEN jag hade inte försäkring på just det. Suck. Så det blir nästan 1000€ för mig att reparea den. Och bilförsäkringen blev över hundra euro billigare, då de kollade upp det också! Så det var ju bra:)

  2. Den skylten behövde jag idag med snöblandat regn i Götet haha 🙂 Ha en fin helg:) LOVE Maria på Inredningsvis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *