Love this post:Love this 15


 

Annonssamarbete med RAX.

rax-5993

“Åh, kul! Restaurangkedjan RAX vill samarbeta med mig! De vill jag går dit och äta med er och sen skriver om vad jag tyckte!” säger jag åt Mattias. Han vet inte vad RAX är för något. Vilket är nästan lustigt, då alla jag känner (i Finland) har någon story om RAX. Det finns så mycket minnen som är kopplade till detta ställe!

För mig är RAX det magiska stället man fick höra om i lågstadiet. Det var då pojkarna i klassen hade åkt på fotbollsturnering och efter spelen hade ätit vid RAX. Och det beskrevs nästan rörande om hur man fick ta sååå mycket pizza, lemonad och glass man ville! Tänk! Som nästan tonåring var detta himmelrike nästan svårt att ens föreställa sig. Tror jag första gången besökte RAX, då vi hade en klassutflykt, superspännande!

Mina starkaste minnen om RAX var ju de gånger min lillasyster kom på besök till Åbo, då jag studerade där. Vi hade planerat ut dessa fantastiska dagar då vi först gick och simmade till Caribia, i flera timmar. Vi lekte sjöjungfruar och plaskade på (Kommer starkt ihåg den “sista” gången, då hon blivit så stor att leken inte riktigt blev till som förr. Hoppas vi hittar tillbaka till våra sjöjungfrulekar nån dag igen). Efteråt åt vi oss supermätta vid RAX och avslutade dagen på bio.

Och så var det förra hösten vi hade haft en kvinnoafton i Tammerfors och dagen efter gick vi alla till RAX i mjukisbrallor och väldigt trötta i ögonen och åt för mycket pizza. Perfekt och Urk! Haha!

rax-6043

Att besöka stället nu i helgen, blev en nostalgitripp! Jag lade upp maten på tallriken preciiiis på samma sätt som jag gjort i alla år! Först massa sallad. RAX är ju ett ställe som bjuder på väldigt mångsidig mat, och nu har de också ökat på utbudet vid salladsbordet! De har också tänkt till för veganer och folk med olika dieter. Efter sallad blir det kycklingvingar. Sen pizza, med massa vitlök, hehe!

rax-6013

 

rax-6018

rax-6038

Mums!

Leon åt köttbullar och sprang mellan varven till restaurangens fina lekställe. De hade ett lekkök där, och sonen lekte att han tillredde vår mat där.

Efterrätten då..?

rax-6034

rax-6033

Ett härligt buffébord med efterrättsval! Jag smakade nog på nästan allt. Lillen tog en bulle. Japp. Sen var han liksom nöjd. (han slutar aldrig att förvåna mig).

rax-6023

rax-6019

rax-6007

Psst! Vi frågade nog lov om vi fick sitta på bordet, för att ta en bild:) De höll på att stänga och den snälla RAX-flickan sa att det var helt okej.

rax-6045

Tack RAX, det var väldigt trevligt – vi kommer på nytt!

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *