Libero söker blöjtestare!

Love this post:Love this 20


malenami-libero-9532 malenami-libero-9535

Jag blev så glaaad när jag fick höra att jag fått ett samarbete med Libero! Vi har ju använt och gillat deras blöjor nu i två och ett halvt år! Tänk så tiden går..! Liberos senaste innovation är Libero Touch, blöjmodellen som kom förra året. Det är den mjukaste blöjan, tillverkad av 360° Pro Skin Technology för att påminna om bomull och låta huden andas. Den är också dermatologiskt testad för att vara skonsam för barnets ömtåliga hud och så är de svanmärkta. Föregångaren Comfort har vi använt i sommar och jag har massor med bilder på Leon, springandes i blöja med Sverigeflaggsmönster på rumpan (!!!), haha! Men den nya Touch modellen har vi använt i höst, för den är tunn och byxblöjan påminner nästan om kalsonger, Leon kan ta av sig och på sig blöjan själv. Fast… Min lilla stora pojk har blivit så stor nu att han nästan slutat med blöja! Men nog har han blöja på natten ännu. Och ibland på dagarna – och då kan han stanna upp och stirra på mig och fråga “Mamma-Lena, har jag blöja?”.

 

Libero ordnar nu det största blöjtestet i hela Norden där de samlar information om barnfamiljers blöjvardag! Vill ni vara med i skall ni kika in här på blöjtestet på Liberos hemsida!

Det är några lätta frågor och går på ett kick! Man kan också vara med i en utlottning, där man kan vinna blöjor för tre månader (i valfri storlek).

Och här på bloggen kan ni också vara med och tävla om ett Libero Touch blöjpaket (valfri storlek) och babyfilt! Bara skriv en kommentar här nedan, så jag vet att ni vill vara med och så lottar jag ut en vinnare söndagen den 30.10.

Lycka till!

 

malenami-libero-9538 malenami-libero-9550 malenami-libero-9579

Leon fick också en babyfilt från Libero och jag tänkte att han inte skulle bry sig om den men åååh, så han har gått runt och gosat med den och den skall med allstans och såklart skall han sova med den. Och alla djuren.

malenami-libero-9589


48 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *