Love this post:Love this 30

Betalt reklamsamarbete med Lindex.

Jag fick en fråga om hur jag tänker när jag köper kläder, hur min stil är och hur det växt fram. En av fördelarna med att ha en blogg, som daterar tillbaka nästan tolv år, är att man lätt kan titta tillbaka på ens stil och hur den utvecklats! Än älskar jag klassiska plagg, gärna med ens kul twist och bra material, bekväma kläder. Det har blivit mindre höga klackar och mer friluftskläder. Och det är ju inte bara nya trender, eller att jag blivit äldre, kroppen ändras och behoven är helt andra – än för säg, sju år sedan – det är också hela min livsstil och medvetenhet som ändrats! Dock kan jag tala om, att många av mina absoluta favoriter i garderoben är 10-15 år gamla. Och när jag har köpt de plaggen, har jag vetat om att de kommer att användas som tusan! 

För mig är stil och kläder något som skall underlätta mitt liv. Jag vill inte stå länge och fundera över vad jag skall ha på mig. Jag vill inte heller känna mig obekväm eller tråkig. Här har ju såklart humöret en stor roll, men jag tror starkt på att en härlig gul tröja, som sitter bra, kan få en och bli glad! Jag älskar att laborera med kläder och visa min personlighet i ett stycke tyg. Att ta på sig något som sitter bra, får en och känna sig snygg. Självklart är det inte alltid snyggheten som är viktig. Men kan tala om, att jag personligen, är en sådan som gillar att ha på mig något som jag tycker har “det lilla extra”. 

En av mina favoritbutiker är Lindex. De har ett koncept -“Your Smart Wardrobe”, där de vill inspirera kunderna till medveten shopping, där man verkligen skall fundera över sina köp. Att endas ta sådana plagg man verkligen älskar och kommer att använda länge! Bra tycker jag, såhär vill jag ha det! Just denna vårkollektion har Lindex haft fokus på hållbara material såsom linne, ekologisk bomull, tencel och återvunnen polyester. De ville också skapa en kollektion med tidlös design, som alltid är aktuell. Plaggen är i varierande silhuetter i vackra neutrala toner, vitt, denim och så accentfärgen gult, som jag kommit att älska och också valt till detta samarbete. Faktist var det så att den gula tröjan är min “Hero piece”, alltså plagget, som styr och som passar med allt. 

Fem plagg.

Oändliga möjligheter att mixa och matcha. Deminjacka i oversize, de ljusbeige vida byxorna, den fantastiska mönstrade långa klänningen, gula tröjan och randiga klänningen.

Denna klänning är kul! Man kan ha den på så många sätt, uppknäppt eller knäppt, den har band i midjan för att spänna åt eller lösa på så hänger klänningen som ett härligt tält! Med ett bälte och stövlar, blir det lika perfekt som med sandaler.

En helt annan look med jeansjackan. Denna oversize jacka är min “testa något nytt i klädväg” och jag gillar den skarpt!

Älskar denna look!

Lindex har gratis frakt, om du handlar för över 24,99€ och du kan lätt beställa paketet till den närmaste paketautomaten eller posten. Nu har de också förlängt byte och retur till 60 dagar vilket är superbra!

Alla de plagg jag bär på mig, har jag klickat hem från Lindex nya hemsida! Och nu imorgon till söndagen (2-5.4) så har de 30% på alla produkter på nätet, också reaprodukterna!

När jag såg denna klänning visste jag att jag bara MÅSTE ha den. Den är verkligen en Malenami-klänning! Jag vet, jag vet, den mönstrade klänningen här ovan är också en typisk Malenami-klänning. Men jag är liksom båda två. Älskar verkligen skjortklänningar, använder dem mycket, tycker de är ett säkert kort vid jobbtillfällen eller lunch med vännerna på stan. Lätt och skön att bära, den kräver liksom inget. Dock nu då jag ser på bilderna undrar jag om jag skulle ha tagit en storlek 40 istället för 38..? Tycker den stramar lite åt över bysten. Tror faktist jag skall byta till en större storlek.

Tack för att ni tittade in, detta var kul! Hoppas ni gillade! Tycker vi gör om något liknande snart igen!

Pssst! Kika in hos min härliga vän Char and the City, hur hon stylat sina favoriter från Lindex kollektionen och söta Roosas häftiga val och styling!

You may also like...

2 Comments

  1. Jag älskar, älskar, älskar dina outfits inlägg! Tack för härlig inspiration! Skall imorgon beställa hem 4 av 5 plagg du visar upp i detta inlägg 😍

  2. Så läckert, ska kika in på LIndex, älskar också den looken med byxorna, linnet med klänningen över. Så snyggt!! Och du är så vacker så klockorna stannar. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *