Love this post:Love this 28


I kommersiellt samarbete med Swiss Clinic.

Jadå, jag är en av dem. Äntligen. En av de bloggare som fått testa och skriva vad jag tyckt  om Swiss Clinics produkter.

Och här är grejen – jag ska skriva om Skin Rollern och Rejuvenating serumet, som jag hört om redan för tre år sedan och varit himmelens nyfiken på.

Det är ju en hel massa influencers som har skrivit om Swiss Clinics produkter. Det är bara att googla!  Företaget har allt från ansiktsmasker till fransserum och sånt, som vi, som gillar skönhetsprylar bara dräglar över. Och när jag ser mina favoritbloggare, sådana som kanske inte annars skriver om ytlig skönhet och serum och rollers, gör det – jaaa-a, då blir man ännu mer nyfiken!

Jag har läst många recensioner och många forum där det skrivs om rollers (det är ingen ny uppfinning by the way). Och det skrivs bra om det. Att det blir fina resultat.

Men vet ni. Jag är riktigt riktigt skeptisk. Kanske precis som ni. För att det pratas om 300% effektivitet av absorbering då man rollar huden innan man lägger på serumet och tar bort problem som pigmentfläckar t.ex. Vissa saker är där för att stanna och går inte att fixa och ibland tappar man bort mig om man viftar med siffror hit och dit som bevis på resultat. Och ibland har man inte sovit på nästan fyra år, och det, mina vänner SYNS i fejset! Jag vill ju SE resultaten. Känna dem.

Nu har jag testat Skinn Rollern och Rejuvenating serum fem (5) gånger, fem kvällar. Och för mig är det viktigt att få fram att det känns helt okej. Huden känns skön och hudtonen mer jämn. Mer än det har jag inte nu att rapportera av personlig erfarenhet. Men kommer att göra det i ett senare skede.

Produkterna jag skall skriva och ha åsikt om är alltså Swiss Clinics hemmabehandling – Skin Renewal. Den består av  består av en Skin Roller och Rejuvenating serum och så har jag en Sanitizing Spray för rengöring av din Skin Rollern (det rekommenderas köpa en sådan).

 

Min Skin Roller är 0,5 mm (den finns också i 0,2mm, du kan läsa på hemsidan om vilken du skall välja) och den använder jag då i kombination med serumet. Till först funderade jag på serumet, “kan man inte använda precis vad som helst?”, men sen läste jag på. Att t.ex serumet vunnit Swedish Beauty Awards – Innovation of the Year 2015 och är speciellt framtaget för att verka tillsammans med Skin Roller. Serumet innehåller Betaglukan, som stimulerar hudens egna läkprocess. Behandlingen stimulerar produktionen av kollagen, stramar upp huden, ger en jämnare hudton och bättre elasticitet. Rollern och serumet, tillsammans, jobbar med kroppens egna funktioner för att skapa ny fräsch hud. Jag skall testa och återkomma med resultat.

Rollern har små, små nålar. Och när du rullar den över huden skapar den mikroskopiska kanaler och lurar huden att tro att huden är skadad vilket leder till att en läkningsprocess startar och kollagenproduktionen i huden ökar. Man blir lite röd i ansiktet då man använder den. Därför gör jag det på kvällen, och så får serumet riktigt jobba hela natten.

Man skall självklart rengöra huden bra innan och sedan köra Rollern (som också är rengjord) över ansiktet, i några minuter. Jag brukar göra det då Leon badar. Då har jag all tid i världen!

Vill man behandla något visst område mer, t.ex rynkor, akneärr, porer eller pigmentfläckar, så kan man rulla lite extra där. Och det är där jag tänker vara extra noga och rapportera tillbaka till er! För jag har ju den där jädrans pigmentfläcken under höger ögat, jag fick under graviditeten. Den fläcken jag nog egentligen bär med väldig stolthet. (men som många gånger ser ut som om maskarna runnit… Eller som om jag fått stryk. Jo, har fått den frågan då den varit riktigt synlig efter de soliga månaderna)

Det är viktigt att desinficera Skin Rollern när man är klar. Så håller man på i en vecka och en vecka paus och kör en vecka igen osv. Och man borde se resultat efter några behandlingar (specifikare på deras hemsida).

Jag får bjuda på en rabattkod också!

FINLAND: Skin Renewal är rabatterad på sidan (89€), men rabattkoden MALENAMI10 ger en extra 10€ rabatt på ordern (79€). Ordinariepris är 99€.

SVERIGE: Skin Renewal är rabatterad på sidan (860kr), men rabattkoden MALENAMI10SE ger en extra 100kr rabatt på ordern (760kr). Ordinariepris är 960kr.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *