Love this post:Love this 37

Visste ni det? Att en fyraåring är det bästa ressällskapet? Jag hade ingen aning…! Och vilken glaaaad överraskning det sen blir då man upptäcker att det inte alls var tungt eller svettigt, utan bara lätt och glatt! För honom är allt nytt! Han är så nyfiken, duktig och tycker att allt är spännande.

Jag tycker ändå, att jag rest en del. Med många olika slags resesällskap. Satt flera stunder under tåg- och flygresan och bara tittade på honom. Då han åt eller pladdrade på. Han är i frågestadiet nu. Jag känner mig ibland högst oallmänbildad, då jag skall svara på de mest avancerade frågorna.

Passade på att jobba lite, lite också, på resan. Våra fräsiga kläder, ni ser i detta inlägg, kommer från Milk Copenhagen.

Vi har inte haft det varmaste vädret, så de dagar det var lite varmare, passade vi på och njöt för fullt! Bästa dagen tillbringade vi på stranden. Så himla mysig dag, med massa lek, god mat. Stilla stunder, där vi bara satt under vårt parasoll och tittade på vågorna. (…så besvarade jag frågor om varför det finns vind, tid, stenar, fiskar i vattnet, var molnen kommer ifrån, om spöken bor på fiskebåten som är svart, om det finns skelett i ögat. Varför det inte finns skelett i ögat, ja, ni vet…).

…ZZZzzzzzZZZZ…..

…och till kvällen blir det en snäppet snitsigare outfit. Den också från Milk Copenhagen. Mums, så gott vi ätit hela veckan! Härligt att ha fått vara riktigt närvarande, känner att jag varit en bra mamma denna vecka (det är väldigt skönt att ibland få känna så). Att det varit en vecka på allas villkor. Så himla roligt vi haft det! Snart hem igen till snöslasket och ta emot våren!

You may also like...

3 Comments

  1. ? Great!

  2. Så härligt ni ser ut att ha det och så underbart att läsa ett nytt inlägg❤️Vårvarma kramar Åsa

  3. Man blir på så bra humör av inlägget och de fina bilderna! Härliga färgkombinationer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *