Love this post:Love this 34

 please-5781

Halv tio är klockan och jag undrar vart dagen, eller egentligen vart de tre sista dagarna tagit vägen. Men så ser jag två stora canvastavlor, lika höga som jag och jag förstår min förvirrning. Det blir alltid så. Jag går in i min egen värld, lyssnar till musik och blandar färger. Börjar några gånger pånytt. Planerar och inspireras. Och så kommer jag på en bättre idé och börjar om igen. Så håller jag på. Borde lära mig att köpa fler än två stora canvastavlor, de bär ett så stort ansvar på något sätt. Hellre att man skall få klottra fritt och inte vara begränsad med så lite utrymme som två tavlor. Jag har ju så mycket jag vill måla just nu! Imorgon skall jag köpa fler, annars går det ut över väggarna har jag på känn…

Men nu, nu blir det mat, halloumi-sallad (kommer inte ihåg om jag ätit idag..oups!) och så en dusch, jadå. Sen på med förklädet igen och penslarna i högsta hugg, såg just de rosa-gula tulpanerna jag har på bordet, de är fem före att dö och vackrare har de väl aldrig varit. Inspiration!

please

please-5815

please-5756

Här är mina Italienska Please jeans/Modesto! Me love! Och t-shirten är HunkyDorys/TinTin Style. Planerar ett blogginlägg om den perfekta t-shirten, kommer snart!

You may also like...

20 Comments

 1. Oh, så fina bilder och snygga jeans! 🙂 Du är inspirerande! må gott! kram från Stockholm

 2. petra.rintaniemi

  hej åhå vad jeansen är fina…. vad har du för storlek på dom?

 3. Vad snygg du är! Vältränad och fin.
  Jag gillar också att måla och försvinna in i min egen värld. Underbart.
  kramar

 4. Supersnygga jeans, och så fin färg på tånaglarna! Är det samma färg som du hade på händerna den 11 feb i stallet? Lämnade en kommentar då om vilket nagellack det är men fick inget svar.

 5. Supersnygga jeans!!! Och så himla underbara bilder du tar! Förstår inte hur du kommer på alla poser, vinklar och attiraljer – fantastiskt!!! Du sätter verkligen guldkant på tillvaron!!!

  Kram

 6. Lika snygg som vanligt! Och det ser ut som att du bor jätte fint! Vilket fönster, även om man bara ser lite! Tycker bestämt att du ska visa fler bilder från ditt hem 🙂 kram till dej!

 7. Snyggelisnygg säger jag 🙂 kram Diana

 8. Please är min nya kärlek… Snygg färg på dina, våriga och ljusa! Så härligt att se dina fina bilder! 🙂

 9. Jag tycker annars att din tweedle dum jacka ser ut att vara för stor åt dig och dessutom med all skidande o dylikt så borde du nog säkert ha en etta 😀 och det har jag så vi kunde väl göra ett byte 😀 haha? nog får man väl försöka när man är desperat :D? Jag beställde en 1 o den är för små.. Dessvärre är den slutsålt i hela Finland o den är bara föööör SNYGG CD hade ännu storlek 2 kvar så kanske det blir att beställa en till därifrån 🙂 jaa det var bara min lilla onsdagshälsning till dig – ha en skön dag, kram

  1. Hahah! Söta du! 🙂 Har inte blivit så smal att jag kunde ha en etta, tyvärr, då blir den nog för tight i ärmarna:) Jag är ju så muskulös, *host, host!* Men skicka den tillbaka och så beställer du från Country Dreams istället 🙂 Många kramar!

 10. Oi kun ihanan valoisia ja kauniita kuvia <3

 11. Undrar över st på byxorna. Har du gått ner i vikt? Så smal..var du förut oxå.
  Jag vill se dina alster. Målningarna snälla…!!

  1. Jag har storlek S på byxorna, de töjer ju sen också:) Märker inte själv jag gått ner i vikt (har dock inte vägt mig på ett år typ..). Tror inte jag gjort det heller, ser bara ut så då man har löst sittande kläder 😉 Kram!

 12. Jei – en 2 är påväg till mig.. 🙂 tänkte bara att du ville säkert veta det – så nu vet du ;).. Snygg är du juh alltid, som en sagofigur 🙂

 13. De ljusa Please jeansen passar dig superbra! Jag kunde såklart inte motstå dem heller, men blev svarta för mig. 🙂

 14. Var införskaffar du canvastavlorna och vad kostar sådana? Ljuvlig blogg har du, får en avdankad hemmamamma att drömma sig bort en stund 🙂

 15. Härligt med inspiration 😀 <3 Du tar så fina bilder Malena!

 16. Får nesten somme følelse jo, av dine lette lyse vakre bilder! Takk for at du lyser opp i mørket, Malena♥

  1. Sommer! Sommerfølelse. Det dukket visst opp et mellomrom i stedet..

 17. Camilla Schöld

  Hej! Tycker dina please jeans e supersnygga! Vad heter färgen? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *