Love this post:Love this 0

Vet ni, jag är så tacksam över er, mina underbara, underbara läsare! Jag ler när jag tänker på er – ni är hela tiden i mina tankar! Vid biblioteket vid universitetet såg jag de första vårblommorna och tänkte genast “detta skulle mina läsare bli glada över!”. Och den roliga, tjocka och trötta humlan som flög förvirrat från blomma till blomma… Ni är så fina, kära läsare! Önskar er ett mysigt veckoslut!

You may also like...

0 Comments

 1. Tack detsamma, ha en fantastisk helg! Hoppas att ni får en hejdundrande fest ikväll. Kram

 2. Åhh, vilken fettohumla!

 3. Rolig historia om Humlor
  –> Min mamma har alltid talat finska åt mej och pappa svenska och emellanåt, som du säkert vet, då man var liten så kunde man vissa ord bara på det ena språket och sen blev det att blanda två språk i en mening eller vara kreativ och hitta på ord.
  Min pappa hade lärt mej skillnaden mellan humlor och bin (skrivs d sådär?) och deras namn. Så en dag hade då en humla flugit in i vårt hus och jag skulle säga till mamma på Finska att “Titta en Humla” jag kom inte ihåg att Mehiläinen var Humla på finska men ja kom ihåg att finska motsvarigheten slutade med -nen. Så jag var kreativ med ordet Humla och slutet -nen och sa:
  Mamma kato Humalainen ! 😀 😀 😀

 4. Tack för underbara vår bilder.

 5. Så vackra bilder! Kunde finnas i en biologibok 🙂
  Ha en fin helg själv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *