Love this post:Love this 0

Otroligt begåvade fotografen Niki Strbian tog bilder av oss i början av sommaren (mer här). Hon använde sig av en unik teknik. Känslor. Vi viskade kärleksfulla ord till varandra, bad om förlåtelse, pussades, skrattade, skojade och grät lite grann. En upplevelse för kära. Läs mera om Beloved på Nikis blogg. En perfekt gåva – Lillebror och Tanja fick Beloved photo session med Niki till bröllopsgåva av oss.

You may also like...

2 Comments

 1. Vad modiga ni är! Ja, det är just det ord jag måste använda – ni är modiga. Jag skulle aldrig klara av det här, jag är alldeles för rädd för känslor. Men det är ju det som är så fantastiskt med dig Malena, du är verkligen modig när det kommer till känslor, både positiva och negativa, och det känns genom din blogg. Du kan förmedla så starka känslor genom bild och ord. För mig är känslor något otroligt privat, och det tycker jag är synd – jag skulle gärna vilja vara lite mer öppen och sprudlande. Folk jag möter, som försöker kommer mig nära, säger om mig; du är som en stängd bok. Usch, jag gillar inte det, jag vill inte vara en stängd bok!
  Nåväl, tillbaka till era bilder – de är fantastiskt vackra. De förmedlar Känslor med stort K. Och Kärlek med stort K också 🙂
  Kram! /Cecilia

 2. Oh Malena, the photos are wonderful, the emotions come flooding out of them!

  I also popped over to Niki’s blog and the others are just as spectacular!

  You should post some more here if you can!

  Wishing you a sunny day filled with happiness!

  Mxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *