Love this post:Love this 35

Vågorna slår mot isen, som står hård och skör på samma gång. Solen gassar mot det hårda och jag undrar hur mycket is det finns kvar då jag kommer hit nästa gång?

Under helgen har jag hört ett dussin personer säga att detta är det bästa tiden på året. Och ja, jag kan nog hålla med.

Paus med te och småttplock.

Mattias skottade bort snön runt grillen i lördags. Marinerade kycklingen i flera timmar och sen, då det redan hunnit bli mörkt, stod han med ficklampan och grillade. Och att det blev gott – ja, ni kan bara tänka er!

Han kör oldschool, vintageskidor från Edsbyn.

Jag är lite mer Sporty Spice i min Odlo skiddräkt.

Alltså dethär. Det här är livet. Att ha havet precis där. Lägga på sig skidorna och bara ta sig ut, direkt från terassen. Visst förstår ni hur stark tankens kraft är? Hur viktigt det är att vi drömmer, målar upp, önskar… Tar ansvar för dessa drömmar och vårdar dem. Ni förstår ju att vi väntar på att snön skall smälta. Att få springa barfota till sandstranden. Hand i hand med Leon. Höra hans skratt. Uppleva allt detta tillsammans.

I morse då vi vaknade, ja just efter halv sex då solen gick upp, låg jag länge och såg solen stiga över havet. Fönstret bredvid sängen har vy mot havet, jag öppnade det och lät rummet fyllas av fågelkvitter. Jag har bojkottat allt vad har med gardiner att göra i huset, och nu har vi stigit upp med solen varje morgon. Härligt. Man vill inte missa en soluppgång.

Då jag åt morgonmål, nån timme senare, såg jag första kite:en. Längst ute på udden, högt över trädtopparna flög en grön kite. Det, om något, är ett säkart vårtecken. Kitesurfare. (jädrar vilka coolingar!!)

Lunch på terassen. Tömma kylskåpet-mat. Bacon, ägg, gårdagens sallad och tzatziki.

Senare en tripp till Iksu Spa för vattengympa och relax. Badade bastu länge.

You may also like...

3 Comments

  1. Vilken härlig helg du haft! Och vad skönt att ni kom iväg på Iksu spa iallafall. Det är ju så härligt där och efter er utedag kan jag tänka mig att det var än härligare att få basta och bada i varmtvatten. Ha en fortsatt fin måndag. Kram Annika

  2. …och allt det här skall Du ha…?????a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *