Love this post:Love this 0

mb-1279

Efter att veckan gått så snabbt som den gått och det varit grått och regnigt tyckte jag det var tid att inte lyssna på mina egna bortförklarningar mer. Det ljusnar redan klockan sex och fåglarna sjunger. Varför inte ta mer ut av sin dag? (Jo, jag vet att jag behöver nya doijor!:) och att ni kan läsa mellan raderna att jag är skit-rädd att springa Coccola City Run om en månad…Tänk om alla måste vänta på mig?).

You may also like...

3 Comments

  1. Här är en som anmält sig till Nice run i Jakobstad. det är visserligen den 8 juni så jag har ju 2 månader på mig att träna. Men ibland undrar jag nog om jag var vid mina sinnens fulla bruk när jag anmälde mig den där smällkalla dagen i januari. . .

  2. Hejaheja! You can do it! 🙂

  3. Det kommer gå skitbra! Se till att springa några gånger innan så du vant dig bara, men annars så kommer loppet att flyga förbi utan att du ens märker det. Se till att omringa dej med trevliga löparvänner så snackar ni bort sträckan på ett huj. Tro mej!

    Lycka till o tack för en jättefin blogg. Dina bilder e så fina att de ser helt overkliga ut, verkligen en guldkant i vardagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *