Love this post:Love this 18

Inlägget jag gjorde tidigare om Hypoxi var i samarbete med dem. Detta inlägg ville jag göra för jag samla ihop tankar och upplevelser om kuren, fått så många frågor om vad jag tyckte och hur det är nu efter kuren.

hypoxi-9571

Yaaass, sorry för mitt sexyfejs här, men en bra bild att jämföra med. Kolla midjan här och sen på de sista bilderna.

Jag har fått många frågor om vad jag tyckte om Hypoxi kuren jag gjorde i januari (till början av februari), om resultaten och om hur det blir efteråt, när man slutat kuren. Nu är ju alla resultat individuella och man kan ju ha olika mål och sådär. Vi har alla olika utgångspunkter också. Men här kommer lite av mina tankar och upplevelser. Om ni vill läsa mer om maskinerna och hur det fungerar kan ni läsa mitt tidigare inlägg här och så på Hypoxis hemsida här!

Mitt mål var mest att ta hand om mig själv, göra tid för mig själv. Jag hade inga exakta mål på hur många minuscentimeter jag skulle ha eller gå ner vikt. Det var mest att må bra och testa någonting nytt. Som jag skrivit tidigare så var det underbart att träffa Annastina och vara med henne de några gångerna i veckan – det gav väldigt mycket. Vi pratade dittan datan och ofta väldigt djupa saker. Man öppnar sig efter att man legat i helkroppsdräkten med de masserande bubblorna (här ser ni en bild på den). Jag tror också det var den som gjorde så jag fick sömn igen… Varje gång jag varit på dagen på Hypoxi somnade jag med Leon i min famn framför BUU klubben kl.18.. Och jag sov djupt, djupt på nätterna. Sömn för mig är likamed livskvalité. (ni som också inte har sovit på typ två, fem år vet vad jag pratar om:). Och jag blev PIGG! Var inte hela tiden i ett mellanstadie av nästan vaken. Och fick massa energi!

Annastina och jag diskuterade mycket om kost också. Och hon försåg mig med MTC oljan, som ger en energi och har alla möjliga andra bra egenskaper. Vad jag inte höll, under kuren, en strikt diet. Jag åt nog mest vad jag ville och tyckte. En vecka var det tre dagar lasagne och resten av veckan risgrynsgröt. Nu såhär i efterhand, då jag vet om resultaten Hypoxin gav, så skulle det ha varit intressant att kanske lite mer planera ätandet – absolut inte gå hungrig (sådant kan jag inte med alls!), men äta oftare och dra ner på kolhydraterna och onyttigheterna. Och sedan se hur resultatet då skulle ha varit. Det skall jag nog göra nästa gång, för det blir nog en nästa gång för mig, absoluuuut!

Om kuren alltså, det var att jag två till tre gånger i veckan gick till Hypoxi studion och låg först 20min i helkroppsdräkten i undertryck och masserande bubblor och sedan cyklade i undertryck i 30min. Man cyklar rätt så lugnt, inget svettigt eller blodsmak i munnen eller så – jag läste tidningar och lyssnade på podcasts. Man skall helst ha tre ggr i veckan, men för mig var det inte alltid möjligt – men tyckte jag fick fantastiska resultat ändå!

hypoxi-9573

Första gången på Hypoxin tyckte jag det var väldigt spännande. De nästa tre fyra gångerna tyckte jag det var, eeh, lite tråkigt och kunde inte för något i världen förstå hur detta kunde fungera och ge några som helst resultat. Tänkte också att detta är humbug och “shit, jag kommer ju inte skriva om detta på bloggen om det inte fungerar, hoppas de fattar det!”. Men efter sådär kanske femte eller sjätte gången så frågade Annastina om jag börjat se några förändringar… Och jag sa att jag märkt att jag typ fått celluliter på magen och om hon har tryckt på fel knapp på maskinerna, hahah! Och log snett mot mig och sa att “bra, det betyder att det fungerar..” Två gånger till och min mage var den slätaste. Och huden på lår och rumpa, alltså wow. Riktigt, riktigt WOW. Som… man skulle kunna studsa en en boll på min rumpa och den skulle bara bo-boijng-boijng! Och jag var inte den enda som märkte av förändringen…;)

Jag gick ner tre kilo under januari till början av februari. Och 20cm for bort från midja, rumpa, lår. Crazy. Fem centimeter från midjan. Och det märks! Rumpan fick en pushup (om någon undrar så ser den ut såhär, I know, fantastic!;). Nu två månader efteråt kan jag säga att jag ännu njuter av min midja, går väldigt gärna i tighta jeans (en storlek mindre) och magen känns platt. Och så har jag gått ner ytterligare ett halvt kilo (ingen aning hur, har inte försökt, kanske det bara är livet).

Min plan är att efter påsken igen kontakta dem vid Hypoxi och boka ytterligare några gånger. Kanske en hel- eller halvkur. Och kanske då planera in ett eller två träningspass utöver Hypoxin. Då vill jag också ha hjälp med kosten. Jag är ju en sån som älskar Turkisk yoghurt med chiafrön, bär och honung, kyckling med hallumi och sallad, ägg och sånt. Men också en sådan som älskar bröd, pasta och potatis. Och jag äter ofta mycket sent (ni vet då man står vid diskhon med en fot upp på en stol och slävar i sig kall pasta, medan ungen knycker en i byxbenet och katten jamar). Eller tröstäter då jag är ledsen, stressad och jag har ju varit så jäkla ledsen. Så jag tror med kosten att äta rätta tider och rätta mängder. Verkligen satsa på mig själv och ta tag i hjärnmonster, om de dyker upp.

Vid Hypoxi studion har de fyra olika maskiner. De man tränar med är tre stycken olika, en du sitter och cyklar, en du ligger och cyklar och så ett löpband. Löpbandet är tyngst och super för bukfett. Män brukar ofta rocka loss på denna! Då tar man på sig en en “dykardräkt”, som sedan kommer att fokusera på magen med undertrycket, då man springer i intervaller. Testade denna en gång och ja, bilderna blev inte snygga… HAHAHA! Men jag var genomsvettig och det kändes verkligen super efteråt!

Här är en svettig bild efter sista gången. Då hade veckan innan varit till Rom. Åt ju bara pizza, pasta, glass och vin i Rom. Men gick ner i vikt ändå. Vi gick ju hela dagarna. Och mat är inget jag stressar över.

Dom här bilderna var inte menade för bloggen eller ens för att jämföras med andra bilder, egentligen. De är tagna med “fel” vinkel, så de ger egentligen en orealistisk bild, men kan ändå jämföras med den första bilden i inlägget tex. Jag bara tog i kameran efter sista passet, eftersom jag inte mer kände igen min kropp! Jag hade plötsligt en väldigt (för mig) platt mage och timglasformad midja. Stod och höll om mig själv en stund och sa åt Annastina att jag känner inte igen min mage mer!!

Så ja, efter att ha testat skulle jag (och har) rekommenderat Hypoxi åt mina bästa vänner. (fast de inte behöver gå några såna kurer, de är perfekta! Men ni fattar vad jag menar:) Och skall själv såklart gå flere gånger på Hypoxi! Tack för mig:)

Och jag i mina snyggaste träningskläder, moahahaha!;)

You may also like...

2 Comments

  1. Hej å ja de syns skillnad ? Undrar lite hur hypocin hjälper på låren? Har celuliter, “häng” och överloppskilon. Har så svårt att få tränat bort de, jobbar på de konstant ? Kosten rekomenderar jag själv, min pt och jag har nått fina reultat. Tack för du bjuder på dig och dina “tränar” bilder . Glad Påsk ?

    1. Hej Anne! Thanks!;) Hypoxin fokuserar just på rumpa och lår. Och tydligen, enligt Annastina så hade jag minskat med 2cm där låren just “börjar” och det är väldigt svårt att få bort massa. Hon berättade att med just Hypoxi hjälper det på de ställen som annars brukar vara svåra. Celluliter brukar jag inte bry mig om så mycket, alla har ju dem och det finns nog inte ngt knep som får dem att försvinna, så jag är vän med dem och tänker inte så mycket på det. Men vill ändå tillägga att det nog blev en märkbar skillnad, huden blev slätare och spänstigare (och celluliterna betydligt färre). Men här märker jag ju också att går det dagar jag inte dricker mycket vatten tex, så tittar det nog fram gropar igen;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *