Love this post:Love this 16

Jag var och hälsade på min faster. På gården högg kusin W ved. Frågade om jag fick fotografera honom till bloggen, och det fick jag. Tänkte att det finns säkert någon därute som uppskattar en bild på en ung man som hugger ved.

Min faster har ju stall, som ni säkert kommer ihåg att jag skrivit om tidigare. Och så har hon butik och webshop för hästgrejer. Egentligen var jag bara där för att låna en jacka av henne, men fastnade i alla roliga grejer hon hade i butiken.

Vem skulle inte vilja gå runt sådär varje dag? Hatt och frack. *räcker upp handen “jag!jag!”.

Ville nog ta med mig denna hem. Med paljetter och allt. Men priset var lite under 900€ så jag lade varsamt den tillbaka, innan faster såg att jag lekte med den.

Men se så vackert!

Prövade också denna vinterjacka (sista kvar!)

och vårjacka! Dessa bomber-modeller kommer mycket i vår.

Sedan gick vill loss på hästgodiset, hahah! Faster säljer Fortinut superfood åt hästarna men lika bra kan ju vi äta det. Hon har stora säckar med chiafrön till exempel som jag skall ha. Och så ananasen. Så himmelskt gott! Faster lade en stor påse med torkade frukter, müsli och nyponros (fast nyponrosen tror jag hästen gillar mer än jag).

Ni skulle bara veta hur gott denna doftar. Som issalva. Bra att lägga på denne efter baletten. Eller på hästen, förstås.

STOR påse med chiafrön för oss storkonsumenter.

Och godaste torkade ananasen jag smakat!

Här hittar ni till webshopen Ratsastuskauppa.fi.

You may also like...

1 Comment

  1. Man blev ju nästan på humör att börja rida igen. 🙂 Vi var mycket på stallet med mamma och Becky när vi var små.
    Härliga bilder.
    Hoppas att allting är bra med dej 🙂
    Glad Påsk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *