Love this post:Love this 30

odlo

Vad göra efter en dag där man träffat fler människor än jag kan räkna, berättat allt och då menar jag verkligen allt jag vet, tycker och kan om bloggandet. Fällt några tårar av tacksamhet, kramat er läsare och lyssnat på era vackra ord. Finaste är ni och jag tycker om er så.

För att samla mina tankar och spara allt magiskt i minnesbanken går jag en stund på isen. Havet. Nu sovande. Solens sista strålar lyser över trädtopparna och jag känner hur lugnet sköljer över mig.

You may also like...

9 Comments

 1. Hej Malena,
  ville bara säga att jag läser din blogg för att den är så fin och inspirande, inte för att jag vill veta ditt privatliv. De du VILL dela med dig med oss läsare, är vad jag läsa.
  Det gör ont i hjärtat att veta att det finns människor som vill förstöra det jag anser är min guldkant i vardagen, och det är att läsa din blogg.
  Jag själv fick sluta att skriva på min blogg, för att jag var så trött på elaka kommentarer. Hoppas att jag kan bli mer inspirerad igen för att kunna blogga. Men tills dess så får jag tänka på något att annat som gör mig glad istället.
  Stor kram till dig, Malena, önskar jag kunde ge dig en kram för att du ska veta hur mycket du betyder för oss läsare.
  Peace

 2. STOOOR BAMSE KRAM till dej, Malena!
  Jag har hittills tyckt väldigt mycke om att läsa din blogg,
  efter dagens kramar å värmande ord, läser jag den med mer glädje å kärlek!
  Låt aldrig elaka, nyfikna, bittra kommentarer trycka ner dej!
  Jag tycker jättemycke om dej, du betyder mycket!
  Kram igen 🙂
  Lena

 3. Föresten, har sagt det förr..
  men dendär tröjan/jackan/jumpern.. är skiiiitsnygg! 🙂

 4. Havet är absolut bästa återhämtningsstället! Vid havet landar mina tankar, det är där jag finner ron.

  Tack fina du för att du delar med dig av dina bilder! Du har nu inspirerat mig till att sätta ihop en blogghörna. Det var din fina bild fån IG som kläckte idén hos mig. Som vanligt inspirerar du mig. Tack!

  Kram vackraste

 5. Mistä / mikä merkki nuo Boots’it on? tuollaisia kaipailen juuri koirakävelylle talvella…..

 6. Hei Malena, oli todella ihana tavata sinut eilen messuilla! Hienoa, miten suhtaudut niin lämpimästi ja arvostavasti meihin ihan tavallisiin lukijoihin. Olet aidosti läsnä ja sydämellinen. Ja lisäksi kiitos kaikista blogin tekemiseen ja valokuvaamiseen liittyvistä vinkeistä. Halaus vielä kerran ja mukavaa toista messupäivää! Krams, Riikka från Nyykaabi

 7. Det høres deilig ut:) Også synes jeg du er så fin på håret!!
  klem:)

 8. Hei,

  olin tänään kuuntelemassa luentoasi ja halusin vain kiittää. Oli kiva kuulla jonkun muunkin bloggarin puhuvan bloggaamisesta kuin itseni. Sain paljon ajatuksia, miten haluan lähteä kehittämään omaa blogiani. 🙂

 9. Det låter spännande! Vad snygg du är i håret, förresten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *