Love this post:Love this 13

malenami-4051

Sökt hela hösten efter en bra simdräkt. Min flera år gamla adidas går inte på mig mer, och bikini känns lite fladdrigt just nu. En anna sak vore det om man låg på en sandstand i södern, då kunde jag kanske gå i bikini, men jag simmar ju i vår (superfina!) simmhall här i stan.

Och så skickade snälla, snälla Boobdesign (älskar namnet!), som har mycket gravidkläder, en simdräkt till mig! Och simdräkten heter Fast Food (haha, älskar det namnet med!) eftersom man kan använda den senare då/om man ammar. Och så är den justerbar, vilket är härligt – kan ha den hela graviditeten, jag har storlek M. För just nu älskar jag verkligen att simma, inte för att jag känner mig särskillt stor eller så men bara det att guppa runt eller simma några längder innan jag skall till arbetet gör så mycket! Härlig träning och så skönt för ryggen (för den måste jag akta mig med, så den inte tar så mycket illa i ett senare skede).

Vill tipsa er om att Boobdesign har denna simdräkt på 50% rabatt imorgon och bara imorgon! I kommentarsfälten och i mailen ni skickar mig är det många som är gravida, så vill tipsa om det är någon som som är i samma situation just nu och söker efter en simdräkt till utlandsresan över julen eller liknande!

Tjoho!

 

You may also like...

4 Comments

  1. Fin simdräkt, elegant, det ser man inte ofta med gravidkläder 🙂

  2. Tosi sievä puku! 🙂

  3. Har velat åka och simma for ever, blir aldrig av. Får nog vänta till vi ska på slottsweekend jag å min man å fira femårig bröllopsdag i Januari., De haf tydligen pool .
    Läängtar. Måste bara fixa badkläder först… tack för tips,
    Hälsningar från ett Skottland där solen precis försvinner bakom berget.

  4. Verkligen super snygg baddräkt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *