Love this post:Love this 18

Pilatesbollen har jag fått i bloggåva.

Anneli på Inreda.com skickade åt mig den härliga nya pilates- och träningsbollen “Pärlan”  som Leila Söderholm står bakom. Henne hittar ni vid Life by Leila, hon är träningsinspiratören som är aktuell med vardagsträning i TV4 Nyhetsmorgon, boken Vardagsträna, hon föreläser och vann just årets inspiratör. Leilas motto är: “All träning som blir av är bra träning!”.

Jaaa-a, denna boll hade jag behövt då Leon var liten beibi och tjöt i ett. Det hade varit lätt att studsa honom till ro med denna, istället för att gå och bära runt. (tips, för vårens blivande mammor!).

Bollen är inte bara vacker, utan den största glädjen för Leon! Och ja, man ska ju träna med den också, kan tala om att jag hade träningsvärk i två dagar efter att jag tog bilderna med bollen, hahah! Leila bjuder på sina bästa bollövningar och man får ett litet häfte med instruktioner (ni kommer inte att få se fler bilder av mig på bollen än dessa, man är inte alltid lika snygg som Leila då man tränar med denna, hahah… och det behöver man inte heller;)

Läs mer om bollen och beställ om ni känner för det! Läste just att de håller på sälja slut, bollen har varit något av en succé, nu finns det ca 40st kvar, men fler blir väl tillverkade as we speak.

Mjuka träningskläder från Drop of mindfullness. Typ precis vad jag behöver just nu. Ooommmmmm……

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *