Love this post:Love this 14

Jag bokade några Hypoxitider nu i maj. Här och här kan ni läsa, om ni undrar var i all sin daar jag skriver om. Jag tyckte ju så om kuren jag gjorde tidigare i år och jamen, jag hade en pärs att ta mig igenom här tidigare i månaden och jag tänkte att jag ska göra mitt allt för att tackla energifall och ledsamhet. Och jag sover ju som en stock de nätter jag gjort Hypoxin på dagen, härligt att ha någonstans att gå och vårda kroppen och framförallt träffa Annastina! Härom veckan frågade henne om jag kan ta med Mattias, så han får pröva. Och det gick bra!

Ps. Är ni också intresserade att prova är det bara att ringa upp Annastina och fråga när det passar att gå och testa! Och väljer ni då ta en kur så kan ni nämna mitt namn eller bloggen så får ni två extra gång här vid Hypoxi i Karleby.

 

Nog för att det alltid är kul och gå på Hypoxi men denna gång var extra kul, gapskrattade hela tiden och cyklade i min rymndmaskin! Och Mattias gick och sprang i intervaller likt Robocop och svettades, i något som liknar en våtdräkt med slangar, hahaha! Det är ju så jädrans svårt att röra sig i den där dräkten smidigt! Den är ju i undertryck och så är det dom där bubblorna, jag skrivit om, och då skall man försöka springa. Stackars man! Oj, vad jag skrattade! Sen skulle vi ju inte gärna äta på ett par timmar, åtminstone inte massa snabba kolhydrater. För att få ut så mycket som möjligt att efterbränningen. Så ni förstår ju att det var det enda vi kunde tala om på två timmar. Mat. Haha! 

Hahahahahah!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *