Love this post:Love this 1

Hej och hå, här går det undan!

Imorn tog jag en powerwalk genom parken, så skönt väder och jag kommer verkligen igång för dagens bravader då jag susar fram med favoritmusiken i öronen. Min tid med PT Tiia-Lotta slutade i början av juli och jag har verkligen saknat henne. Nu i höst skall jag börja träffa henne igen. Fast jag har alla redskap, allt hon lärt mig om träning och kost så känner jag att åtminstone en gång i veckan träffa henne för ett riktigt, riktigt hårt pass. För den kvinnan kan alltid pusha mig längre än jag någonsin trott var möjligt. Och så tänker jag fortsätta med pilates och hotyoga, blandat med bodypump och annat kul som faller mig in. Och självklart ballet. Ballet. Ballerinan i mig vill ta på sig ballettossorna, ha håret i en stram knut och dansa till Chopin.

You may also like...

9 Comments

 1. Fantastiska skor! Måste vara enklare att komma ut på PW när man har roliga skor.

  Ballet är fantastiskt men inget för mig, att utföra alltså. Jag önskar att jag får se Svansjön irl någon gång och inte bara på tv. Jag skulle tittat på den i Malmö i vintras men tja jobbet och livet tog över så ingen tid fanns. Trist men så kan det vara ibland.

  Vilken är din favorit balletföreställning (eller vad det nu heter? Uppsättning kanske?)?
  Kram

  1. Svansjön helt klart! Den har ju dansat själv:)
   Kram!

 2. Hi, Jag älska din skor! Mikä merkki???!!!!

  1. Reebok EasyTone, huippu hyvät! 😉 Tässä lisäkuvia! Haleja!

 3. Var det på riktigt skönt väder inne i centrum?? Här har det mest varit som om jordens undergång vore på kommande hela dagen..!!

  1. Jadå, himlen var så vackert rosa vid sex tiden.. 🙂

 4. Hej Malena, Låter härligt med powerwalk! Dina skor ser så sköna ut. Vad heter dina skor? Man blir ju glad när man tittar på dem, bra för motivationen!
  Ha en underbar dag!
  Må Väl!
  //Jenny

  1. Hej! Skorna är Reeboks EasyTone, som har lite rundade sulor, så sköna och ger träningen (och speciellt baken;) en extra kick! Här skrev jag lite mer om dem och så bilder på sulorna:) Kram!

 5. Härligt med träning! Man får sån energi!

  Kram Lena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *