Love this post:Love this 0

Jag tycker mest om att träna på morgonen. Då har man det undan och en superbra start på dagen! Det enda jag har svårt med är att äta morgonmål före träningen. Ens något litet. Och nu då jag tränar fem gånger i veckan borde jag äta många mål om dagen, men morgonmålet före träningen är ännu något jag kämpar med.

Imorse blev det bara spirals vid Actilife. Och så tränade jag överkroppen vid gymmet. Måste ta det lite lugnt med benen, har känt av det en stund nu och i fredags då jag sprang Coccola City Run så sträckte jag väl något. Tar ont vid akillesenan. Och det får det inte göra när jag skall gå runt i London i slutet av denna vecka. Så lugnt och stilla, man skall lyssna på kroppen.

På tal om Coccola city run, så jädrans roligt var det! Nästan 4000 personer var med och sprang! Man kände sig som ett flockdjur springandes på savannen. Och det bästa var att se min PT Tiia-Lotta stå och heja just före vi kom i mål! That made my day!

Träningskläder från Reebok!

You may also like...

4 Comments

  1. Jag tyckte (tänkte skriva tycker, men jag tränar inte precis om mornarna nuförtiden :P) också att det var svårt att få i sig morgonmål före träning men pröva med en näringsrik smoothie! Det tyckte jag slank net bra. Härligt med träningsinspis! Det riktigt rycker i kroppen då jag läser att du tränar fem gånger i veckan 🙂 Ha en fantastisk vecka. Kram!

  2. Jag har också jätte svårt med det där med morgonmål tidigt på morgonen, om jag ska träna på morgonen så brukar jag äta en halv portion havregrynsgröt eller sen kvarg, brukar funka ganska bra 🙂

  3. Jättefina träningsbyxor? vart köpte du dem och var det längesen? 🙂

    1. De är vårens kollektion från Reebok:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *