Min torsdag såhär långt

Love this post:Love this 13

sol

Hej halloj!

Vill ni, så skall ni kika in på instagram och följa med imorgon på en photoshoot!

Jag skall nämligen vara modell för ekologiska sminkmärket Inika och de bilderna skall vi ta imorgon. Så idag sprang jag in till Chaga, den där ekologiska affären mitt i stan, och bad Suvi göra mig en smoothie som både gör mig vacker och ger energi! Jag har 24h på min att bli supersnygg! Det blev en grön, god smoothie, som, ja, gjorde mig väldigt energisk och snygg också, kan jag påstå!

Hypoxi på förmiddagen. Jag brukar oftast lyssna på meditation eller någon podcast då jag ligger i den där dräkten med de masserande luftbubblorna..

Nästa vecka har jag de två sista gångerna Hypoxi, för denna kur, och då skall jag också mätas. Känner att jag nog skulle vilja köra en kur till, varit mycket nöjd!

Och så spray tan vid Villi Mango, känner mig såååå fräsch! Nu är jag kamera-redo!

Maria träffade jag vid Di Trevi. Vi åt tapas och pratade, pratade, pratade. Så lycklig över att se henne igen. Mycket har hänt sen vi sist sågs. Maria är en av de soligaste människor jag känner, bara man hör hennes röst i telefonen, blir man glad och upplyft. Kommer ihåg då jag träffade henne första gången – det var i början av min bloggkarriär och hon var min första stora kund. Jag var väldigt nervös inför mötet, och det gick ju bra, här är vi nu, flera år senare!

God natt och sov så gott kära vänner!

Over and out, Park Hotell Åbo.

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *