Love this post:Love this 0

Minä rakastan GOOP:ia. Se on Gwyneth Paltrow:n blogi! Se on niin hyvä ja odotan aina innolla uusinta uutiskirjettä. Helmikuun lopulla Gwyneth kertoi Tracy Andersson Method:ista ja nyt olen katsonut kaikki Tracyn video youtubesta – me like! Gwyneth treenaa kuusi kertaa viikossa Tracyn kanssa. Tässä lyhyt pätkä siitä miten Gwyneth (ja Madonna) treenaavat:

Näin hän sanoo: “I work freaking hard, it’s no accident! … You can either starve yourself or you eat and you do serious cardio, but there is no free ride!”.

Seuraava video löytyy GOOP:ista mutta halusin sen myös tänne omalle blogilleni. Tämä tässä on käsi-sarja mitä Gwyneth tekee. Ajattelin alkaa tehkemään tämän käsi-treenin aina aamuisin – oletteko mukana? Tehdäänkö tämä yhdessä? Se kestää vain viisi ja puoli minuuttia, eikä tarvitse paljon tilaa, vain että voi vähän heiluttaa käsiä ja vatkata lantiota. Mitä sanotte? Nostetaanko meidän pyllyt ja aloitetaan päivä treenillä? Ajatelkaa kuinka kivaa se on jos me kaikki seistään klo 7:15 tietokoneen edessä ja huidotaan käsillä. Hihkaiskaa jos olette mukana!

Lue lisää GOOP:ista!

You may also like...

0 Comments

  1. Med! Men då måste du peppa igen om en vecka, annars trillar jag av vagnen….

  2. Haha ja det vore en syn ; )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *