Love this post:Love this 13

Samarbete med Safari Beach Rent

Nu då det känns att sommarvärmen äntligen nått oss vill jag berätta om en väldigt kall lördagsmorgon i maj. En väldigt kall och rolig morgon. Det var bara en grader varmt och snö i luften. Jodå, snö. Annastina, som jag lärt känna från Hypoxin, drar SUP kurser vid “Leikkari”, campingområdet i stan, på somrarna. Det är Safari Beach Rent som har ett litet hus vid stranden och de hyr ut SUP brädor och kanoter, fatbikes, och ja nästan allt vad man kan tänka sig! Är du ute efter ett äventyr, firmafest eller möhippa/svensexa så är det detta ställe du skall kontakta!

Till först skojade vi lite om att mötas där, på stranden, väldigt tidigt, men väldigt snabbt blev det en verklighet och bestämt att vi skulle köra ett privatpass kl. 06. Jag, som inte är en morgonmänniska tyckte det verkade helknasigt och superspännande på samma gång! Och så.. Vi vaknade kl. 05 och var ute bredvid bostadsmässområdet vid kli 06. Vi lade på oss våtdräckterna, tog en sup-bräda under armen och gick i vattnet.

Det var kallt men dräkterna värmde oss och vi satte kurs mot Elba.

Här är jag, lite nervös ännu om jag skulle falla i. Men det var ju lätt att hålla sig uppe på brädan!

Och här Annastina! Hon är en stjärna och drar denna sommar SUP kurser. Ni kan läsa om dem på deras Facebook sida eller på instagram safaribeachreant. Den 17.6 börjar de med kurserna.

Mattias börjar vara lite skeptisk till alla mina “såhär göööör alla i Finland!”. Han tror jag hittar på. Att alla finnar SUP:par i nästan snöfall.

Det var en väldigt vacker morgon!

 

Vi tränade lite och mellan varven värmde vi våra händer. Som sagt: snö i luften. Det som värmde mig mest var nog Annastinas expertis, att pröva på någonting nytt och det att vi lagt på bastun hemma.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *