Love this post:Love this 15

Samarbete med Hypoxi i Kokkola, Karleby.

Jag har skrivit om Hypoxi tidigare HÄR och HÄR. I dessa länkar finns det mycket information också.

Vill ni boka en gratis konsultation till Hypoxi (där man får testa maskinerna och prata mål och sånt), skall ni göra det tycker jag! Och vill ni sen köra en kur får ni TVÅ (2st) extra gånger om ni nämner mitt namn eller blogg. Detta gäller i Kokkola. telefonnr. 040675 1193
kokkola(at)hypoxi.fi

Jag gjorde ju en till Hypoxi kur i höst. Skulle ha skrivit om den tidigare men, åh, kan tycka den är liiite skämmigt att lägga ut bilder på sig själv, där man visar upp sin muffintopp. Inte för att jag själv tycker det är något som helst konstigt eller fel med en muffintopp. Och även jag själv tycker det är intressant att läsa sådana inlägg, och tycker jag är fin och coolt att se förändringen i bilderna, så tänker jag vad folk ska tänka då de sen ser mig i Citymarket?! Fast man inte skall bry sig. De som är intresserade läser. Sorry not sorry och allt detdär. Haha! So, here it goes!

Jag gjorde en kur på nio gånger, på tre veckor. Alltså tre gånger per vecka. Först ligger man i denna helkroppsdräkt, ni ser på bilden ovan. I undertryck och masserande bubblor, det blir en riktig björnkram och det är här all ångest eller stress man bär på släpper. Och det är okej att inte tänka på något, sova om man känner för det, lyssna på Skäringer och Mannheimers podcast (som jag gjorde), som jag gjorde eller skriva mail. Fast jag skulle råda dig sätta jobbet åt sidan och låta detta vara din stund.

Sen blir det en cykeltur på 30minuter i undertryck. Det är som en liten rymdraket man sitter i. Och man får inte cykla för snabbt, för då far hela poängen med att bränna fett i undertryck åt skogen! Liiite svettigt och så läser man tidningar och dricker vatten. Drick massa vatten!

Det finns två rymdskepp att välja mellan, den man ligger på rygg och cyklar i eller sitter upp och cyklar. Jag brukar byta ofta mellan de två.

För mig har ju Hypoxin gett otrolig livskvalité i form av sömn, som jag skrivit tidigare. Jag har ju haft det lite svårt att sova de senast åren. Men de dagar jag varit på Hypoxi slumrar jag redan vid Buu-klubben och sover vid nio brevid pojken. Det är djup sömn vi talar om. Såååå himla skönt! Blev också god vän med hon som jobbar där och vi har mycket kontakt. Känner att jag fått en extra puff i självförtroendet av den kvinnan. Sen är det ju faktumet att man ganska snabbt ser resultat. Inte de första gångerna, de första gångerna tänker man att vad f-n håller man på med, dethär är ju superlöjligt! Men sen, boom-bang, ryms man i sina jeans igen och till och med rumpan har fått ett vackert lyft. Och som sagt, jag har ännu inte gjort denna kur med någon diet och annan form av träning också, vilket vore superkul och intressant att prova och se hur kroppen reagerar då – nästa gång?

Och sen till före- och efterbilderna. 

Det är tre veckor emellan, samma jeans och blus, kamera och ställe.

Före.

Okej. Så såhär mjuk och go var jag efter sommaren.

Efter.

Efter nio gånger, på tre veckor. Utan speciell matdiet eller dylikt.

Efter.

De små ringarna av avtryck på magen kommer från vakumdräkten jag först var i. Den har bubblor som fylls av luft och masserar, och då kan de bli lite märken en stund efteråt.

Före.

Efter.

Före.

Efter.

You may also like...

1 Comment

  1. Vet du, det är så skönt att märka att alla bara är människor. Du med. Du är så fin annars så här tar nog bara hem några sympatipoäng 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *