Love this post:Love this 21

horse-9443

Med hö i håret och manikyren totalförstörd, går jag som en cowboy och är lycklig. För det är det stallet och hästar gör åt en. Som min stallvän fint förklarade för mig om hur negativa saker man går och bär på bara försvinner de timmarna man tillbringar vid stallet – de blir som bortblåsta. Kan inte annat än hålla med.

horse

Mina snyggelisnygga ridbyxor, från Martha Ridewear, har jag i kontoret och i stallet. Behändigt så, gillar märkets bekväma och snygga fritidskläder.

You may also like...

12 Comments

 1. Håller fullständigt med dig, Malena! Det känns underbart att få slänga alla bekymmer åt sidan och gå in i en ny och bekymmerslös värld när man kommer till stallet!

 2. Snygga är de ju, byxorna. Men hur känns det med fickor och knappar på baken då man rider, blir det inte obekvämt?

  1. Hello! Det trodde jag också tillförst, men de känns inte alls 😉

   1. Okej, tack för svar! Jag borde förnya min ridgarderob lite (mina gamla bralls är ju bara sisådär 20 år gamla, hehe…) och dehär såg ju faktiskt snygga ut. Men bekvämligheten kommer ju ändå först. 🙂

    1. Jadå, bekvämlighet kommer först! 🙂 Pssst, jag gillade ridbyxorna så mycket att jag nu förhandlar utlottning av Martha Ridewear på min blogg 🙂 Så håll utkik! Kram!

 3. Härliga bilder för en gammal hästtjej som mig!:))

  Kramar
  Adela

 4. Vad snygga Agnes Jeansen ser ut på dig! 🙂

 5. Ser himla mysigt ut och det även fast jag inte är en hästtjej 🙂

 6. Härligt. Var på inspirationsdag för ett avslappningsprogram för barn idag. Där fick vi frågan vad som får oss att njuta, å i stallet verkar ju du njuta. 😉

 7. Att vara i stallet är en form av meditation! Och precis som du skriver alla dåliga tankar och negativa energier blir som bortblåsta!

 8. Håller så med, man blir så avslappnad i stallet! Vilka ljuvliga bilder ni tog! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *