Love this post:Love this 0

En Mini Countryman-bil kom och plockade upp mig på morgonen för att ta mig till CrossFit träningen med Reebok i Helsingfors. Bilen var världens sötaste och ni kan bara gissa hur lyxigt det kändes att ha en egen chaufför idag!
 

Jag hade googlat CrossFit träning, som är en relativt ny träningsmetod. Det ser mycket tufft ut och jag gillar idén om att vidga vyerna då man tränar. Med CrossFit tränar man hela kroppen, styrka, snabbhet, kondition osv. Och tufft, det var det!

Dessa stod jag och pillade på en stund, kom ihåg hur man som barn slängde sig likt apor i lianer i gympasalen i skolan.

Fick de nya och supersköna Reebok RealFlex-tossorna! Härligt med nya träningsskor! Så underbara på foten, efter en dags träning med dessa kan jag rekommendera dem varmt! Man kan ha dem till gymmet och om man är ute och springer. Träffade några vänner, Veera och Iina, och vi teamade ihop oss för träningen och så beundrade vi våra nya tossor.

Ni skall veta att det är en hel vetenskap bakom dessa tossor, huh!

Ja här är jag rödbrusig i feijan och räknar till femton.

Man kunde ju ta en sådan till hjälp också, men det tyckte vi att var lite onödigt denna gång. Man skall ju kunna gå i höga klackaskor imorgon!

Har ni testat CrossFit? Eller googlat det;)

You may also like...

10 Comments

 1. Ser tufft ut! Själv kör jag mest spinning.
  Men du har för mycket kläder på dig, långa ärmar för träning inomhus?

  1. Hade nog en topp under;) Men salen var lite sval tillforst..

 2. Jag testade detta i höstas! Väldigt roligt o tufft. Efter 1 1/2 tim träning hade jag grym träningsvärk över en vecka…

 3. Älskar crossfit.
  Jag kör det regelbundet och det finns ingen träningsform som passar mig så bra som det. Både styrka och kondition, i korta intervaller. Perfekt. Blir aldrig segt och trist. Bara sjuuuukt jobbigt. Men man är väldigt nöjd när det är över. Och resultaten blir kanon =)

 4. Är också sugen på att prova Cross Fit. Min styvson var med och tävlade i SM i höstas och det ser galet jobbigt. Men eftersom jag är latare än lat och tar mig inte ens till gymmet så dröjer det nog ett tag innan jag provar :).

  KRAM på dig snygging

  1. Du behöver inget gym för att träna crossfit, går hur bra som helst på bakgården/trådgården 😛 Crossfit ger enormt bra resultat även för den helt otränade, lovar! 😉

 5. Jag har googlat det för någon tid sedan 🙂 låter riktigt intressant 🙂

 6. Du gjorde mig nyfiken och jag var tvungen att läsa lite mera om denna träningsform- det låter grymt roligt och måste helt klart testas 🙂 Ha en fantastisk helg Malena! Kram!

 7. Grymt jobbat!! Ser sjukt kul ut

 8. Crossfit är underbart. Jobbade på gym i 4 år tidigare och crossfit tycker jag är en av de bästa träningsformerna som ger bäst resultat! 🙂 Du ser ju hur fräsch som helst ut! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *