Blivit med Personal Trainer

Love this post:Love this 0

Härrrigyyyyd!!!! Och nej jag är inte gravid. Tyvärr.

Jo, som jag redan yppat om här på bloggen är att jag blivit med en Personal Trainer. Hon heter Tiia-Lotta Lintula (Actilife) och är den jag litar på mest här i världen just nu. För hon måste se till att jag fixar det. Efter att jag inte kunde komma in i mina favorit Odd Molly jeans… Eller komma in och komma in. Klart man kommer in i dem men vet ni vad en muffintop är för något? Ja. Just det. När hände detta?!? frågar jag mig själv! Jag som alltid tagit så bra hand om mig själv, både kropp och själ! När glömde jag bort mig själv? Känner ni igen er?

Älskar min kropp och mina former. Men om man är kär i sin kropp skall man också ta hand om den. Äta hälsosamt, motionera, vila, krama om den och vara tacksam. Jag vill inte vara den som funderar på om jag kan äta en bit choklad då jag vill, eller ännu värre – då man står vid klädskåpet och funderar vad man kan sätta på sig. Jag vill vara vig och stark. Jag vill kunna bära saker utan att få ont i ryggen. Och kunna springa fasligt hårt och långt. Gärna i klackskor, haha! Så nu – let’s do this!

Kommer att berätta om min träning, både den mentala (jo, för sådan är min PT Tiia-Lotta – hon är hela paketet) och den fysiska träningen. Kanske ni är många andra nu som är i samma situation? Men det är inte det att man skall komma i form till sommaren (eller Turkiet-resan, haha!), nehej, utan ha en vana som räcker livet ut. För ni kan slå er i backen på att jag vill vara lika frisk och kry som mina morföräldrar då jag är nästan nittio år gammal!

12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *