Love this post:Love this 0

Kulje tyynenä melun ja kiireen keskellä ja muista, mikä rauha onkaan hiljaisuudessa.

Pysyttele hyvissä väleissä kaikkien kanssa niin pitkään kuin se alistumatta on mahdollista. Puhu totuudestasi hiljaa ja selkeästi ja kuuntele toisia, sillä kaikilla on tarinansa.

Karta äänekkäitä ja riidanhaluisia, sillä he ovat kiusana hengellesi. Jos vertaat itseäsi muihin älä tule turhamaiseksi tai katkeraksi, sillä aina on ja tulee olemaan suurempia ja pienempiä persoonallisuuksia kuin sinä.

Sinä olet palanen maailman kaikkeudesta ja aivan kuin tähdet ja puut saat oikeuden elämään ja vaikka et voi tänään oivaltaa niin kaikki kehittyy, toiveesikin toteutuu.

Iloitse saavutuksistasi samoin kuin suunnitelmistasi. Ole kiinnostunut omasta urastasi, vaikka se olisi vähäpätöinenkin. Se on kuitenkin vankka kiinnekohta ajan vaihtelevissa kohtaloissa.

Ole varovainen liikeasioissa, sillä maailma on vääryyttä täynnä. Älä sulje silmiäsi hyveeltä. Monet ponnistelevat korkeisiin päämääriin ja elämä on täynnä sankaruutta.

Ole oma itsesi. Älä pelkää olla hellä, äläkä suhtaudu kyynisesti rakkauteen, sillä kaiken arkipäiväisen roudan keskeltä se nousee kuin ruoho joka kevät.

Ota opiksesi vuosien neuvot ja luovu sopuisasti nuoruuden leikeistä.

Paljon turhaa pelkoa syntyy väsymyksestä ja yksinäisyydestä. Ole sovussa luojasi kanssa, millaiseksi hänet sitten kuvitteletkin. Ole sovussa sielusi kanssa olkoot ponnistelusi ja toiveesi mitä tahansa.

Maailmassa on paljon pelkoa, riistoa ja särkyneitä unelmia mutta se on sittenkin kaunis maailma.

You may also like...

0 Comments

  1. Tunnetaan viralliseslla nimellä: tyyneysrukous, hieno, pyrin pitämään tätä itsekkin viisaana rukouksena.

  2. aivan mahtava, se on sittenkin kaunis maailma. ihanaa viikonalkua kaikille

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *