Visionboard – skattkarta

Love this post:Love this 0

Två stora påsar med tidningar!

Hej på er alla fina! Hur jag gör ett visionboard – eller skattkarta, det frågas ofta. Att knåpa med sina drömmar är väl något av det roligaste man kan göra! Börjar med att bläddra igenom tidningar och river ut bilder som tilltalar mig. Tänker på positivitet och passion. Vad älskar jag att göra? Vart vill jag komma? Hur vill jag att det skall se ut? Bilderna har oftast ett större djup. Som att en bild på en Rolex klocka inte behöver betyda att du vill ha klockan, utan den klockan kan symbolisera ditt drömjobb. Du behöver inte ha en bestämd idé på hur din skattkarta skall se ut före du börjar. Låt det ta tid och lita på din intuition. Låt dig själv överraskas över dina djupaste drömmar!

Jag tog lite tjockare ark. Ganska stort så jag får plats med alla drömmar – bilder. Om man vill göra en virtuell skattkarta så är Polyvore.com lätt att använda (och man kan spara bilden på datorns desktop).

Min visionboard har jag i klädskåpet. Då ser jag den flera gånger om dagen. En liten visionboard har jag på kylskåpet. Det viktiga är att visionboarden är synliga för dig och du ser dina positiva önskningar om framtiden.

Gjorde ett fejk-visionboard som ett exempel åt er:) Googla visionboard och hitta många fina sajter om How-To-Make-a-Visionboard. Läs även Amerikana inlägget.

visionboard

12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *