Vad är din dröm?

Love this post:Love this 0

Förra veckan ropade Kärleken på mig att komma och se på Huuto.net. Där var en kille, vid namn Ville (25år), som lagt upp hela sin egendom för auktion. För att flytta till Thailand med familjen. Ville kom på idén efter en tung arbetsdag: “Nu eller aldrig!“. Idag är han så gott som kändis och auktionen ligger på 41002.50 €. Åt frun berättade han om sitt beslut att sälja allt de äger, förutom kläder och en gitarr, först efter att han lagt upp auktionen. Första natten fick han sova i bilen och nästa natt på soffan. Nu har dammet lagt sig och det ser ut att bli fred – frun och deras ettåriga son kommer med till Thailand.

Någon större plan har han inte. Först semester och sedan söka jobb. Mer än det behövs inte. Han är en hjälte.

Man kan ändra sitt liv totalt på en vecka. Göra det man vill. Inte bara prata. Tomma ord. Jag hoppas att Ville fått människor att tänka. Vad är min dröm? Hur förverkligar jag den? Varför är jag rädd att göra det?

Jag och Kärleken har inte sett våra möbler, kryddor, böcker, kastruller, lakan osv.. på över åtta månader. Kanske vi borde sälja bort skräpet? Och bara sticka iväg? …Eller är just det vår dröm?

12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *