Those who have wings

Love this post:Love this 1

Läste ett mycket bra inlägg på bloggen Att vara någons fru om kvinnor som trycker ner varandra. Mycket snurr har det varit om Cecilia Hagens nedlåtande intervju med Ebba von Sydow.

Elakheter bland kvinnor hittas också på bloggar. Jag har, som tur, extra ljuvliga/smarta/de bästa läsare som inte klankar ner på mig. Ni är de som får mig att flyga av glädje! Det är sällan jag får negativa kommentarer, men då de kommer så glömmer man de tusentals underbara positiva och uppmuntrande kommentarerna man fått. Så konstigt.

Det värsta jag vet är när man skyller på avundsjuka. Avundsjuka! Det finns människor som bara vill se världen brinna. Så är det. Det handlar inte alltid om avundsjuka.

Måla läpparna röda, ta flyglektioner, ha snönbollskrig, läs en spännande bok, spring som Pheobe, ha mycket sex.

Knip dig själv i skinkan och njut av livet!

En kommentar (klicka för att läsa den), jag fick för nästan två år sedan, brukar jag ibland läsa pånytt. Bara för att den får mig så förvånad över att någon tänker sådär. Och så får jag en överväldigande ” F**k yeah, I did it!“-känsla. Fast jag inte har en endaste aning och erfarenhet om livet, fattar noll om hårt arbete (wtf e de liksom?) och påriktigt inte fattar något om affärsvärlden, har läsare som kommer från områden där alla har tio syskon och så är jag ju gift. Shit alltså, jag har ju ingen chans att lyckas, haha!

Utdrag ur kommentaren: “….kvinnor tar sig igenom glastaket men fortsätter du så här så kommer det inte att vara du. man måste påriktigt fatta något om affärsvärlden och inte bara tro att bara redan för den sakens skull att man är kvinna så kan man automatiskt free-ride on the “big wave” och dansa och drömma igenom livet. och om ni kvinnor eller fans eller va ni nu klassar er som lyfts upp av malena så är ni på så svag is att ni kan lika väl stanna hemma och inte besvära er. ni har inte något att komma med ifall ni ska vara “ladies”. det är hårt jobb och dedication som krävs, inte en person som pratar det ena och det femte som inte har nån verklig erfarenhet av livet…..// Det är säkert kul att kunna briljera framför ett gäng tjejer som aldrig kännt att dom lyfts fram och aldrig kommer att göra det heller. I bästa fall kommer läsarna från det området där man har en familj på 10 pers och då kan man ju med lätthet lägga pengarna på att glastaket inte spräcks…. // Tyvärr kommer bloggerskan inte att vara den som spräcker glastaket då hon skall nu gifta sig och kommer antagligen att stanna hemma med sina 1.5 barn under de nästa åren.”

Alis grave nil!

Nä, hörri, nu skall jag fortsätta nörda mig och göra gif animationer. Det kommer att bli fint. Jag är ju proffs.

Och från det ena till det femte så har jag på mig har jag mina smart-glasögon, tycker de är ascoola! Från H&M:s herravdelning, jeansen är från H&M också, blusen Marc Ò Polo, kavaj Hunkydory och smycke Efva Attling – Sic itur ad astra.

41 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *