Love this post:Love this 0

God morgon mina alla trevliga läsare! Härrrligt att ni hänger med än! Jag har inte kännt mig så rock n’ roll, som jag alltid annars gör, och det behöver man inte heller. Men det gäller att tackla sig själv då man märker att det börjar gå utför, så att säga, haha! Jag menar, se till att boka in roligt att göra varje dag. Puffa sig själv i rätt riktning. Vara snäll mot sig själv och hård de mornar man inte vill stiga ur sängen. Mina länkskor har jag på nattduksbordet. You should be the leading lady of your own life, som det sägs i filmen The Holiday. Så sant, så sant.

Nu skall jag till gymmet och lyfta skrot. Ses senare.

You may also like...

7 Comments

 1. Ta din tid om du inte känner dig helt rock n’ roll 🙂 Hoppas du får bättre fiilis snart!

 2. Va härligt att se ett så fint leende på dina läppar! <3 Trevlig måndag! 🙂 Vi sku kuna ta kaffe eller jumppa nån dag denhär veckan!? Kram!

 3. Så klokt Malena, jag tror jag ska göra precis så. Boka in något roligt eller hitta något jag mår bra av att göra. Just nu är det lite ebb här men jag kommer igen för it can’t rain everyday som det står på en bild jag hittade.

  Ta hand om dig finaste!
  Kram & kärlek

 4. Mman är inte alltid på topp! Det måste man också tillåta sig själv att inte vara!
  Hoppas du snart är riktigt rock’n roll igen! 🙂
  Kram

 5. *kram från Stockholm* Förstår precis vad du menar, ibland behöver man peppa sig själv och fokusera på det positiva och inte ge det negativa någon energi eller fokus! ?Pepp pepp pepp!! <3 Kram Mary

 6. Ja hamnade på din blogg, via någon annans blogg o sedan dess kan jag inte slita mig från att med jämna mellanrum (ganska ofta) ta en titt på vad du skriver. Blir så inspirerad och känner mig gladare och mera harmonisk när ja tittat in hos dig …..Jag har bara själv svårt att verkligen satsa på att göra mera roligare saker och fånga ögonblicken…alltför ofta går dagarna på rutin…dag efter dag! Men med hjälp av din blogg, dina uppmuntrande ord och dina guldkanter så känns det redan bättre…att det verkligen går att ta sig ur rutinbubblan bara man bestämmer sig för det 🙂 Må så bra! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *