You may also like...

7 Comments

 1. Älskar Oprah!

  & såå sant det hon säger.

  Våra tankar är inte alltid sanna tankar, men vi tror det eftersom vi tänker dem och det blir en konstig ekvation som inte går ihop utan förklaring. För varför skulle man tänka osanna tankar? Men det gör många människor, precis som Oprah säger, Jag är inte värd något bättre etc. Sällan, eller aldrig sant, ändå tror man på det.

  Hoppas du mår lite bättre nu.

  Kram

  1. Hej Heléne!
   Har många gånger funderat på varför vi går och bär på dessa negativa, osanna tankar. Varför vårt öde är att att kanske strida dagligen mot dem eller jobba med oss själva så mycket att tankarna bara blir små, små viskningar – som knappt hörs längre.
   Härligt är det så länge man orka säga emot – vet att man är fantastiskt bra och klarar av vad som helst!
   Kramar!

 2. Älskar Oprah! När jag blev intervjuad av Aftonbladet i somras frågade de vem jag helst skulle vilja äta middag med, drömkvällen mao. Och svaret var självklart..Oprah!! 😀 ÄLskar Oprah, ingen inspirerar som henne!! <3

  1. OOoo, middag med Oprah vore något! Kram!

 3. Älskar Oprah (och dig)!

  1. Tack! <3

 4. Starkt och jag tror definitivt att det stämmer på mig. Mitt huvud nickar och säger “jag tror” men hjärtat är inte helt med, någonstans fladdrar självtvivlet och drömmarna kommer nog inte gå i uppfyllelse förrän jag möter den rädslan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *