Ingen skall få dra ner dig

Love this post:Love this 42

I början av min bloggkarriär, ja så vill jag kalla det, fick jag ibland känna av kommentarer i min blogg och inlägg i andra bloggar typ: “du ska inte tro att du är något”. Det har helt slutat, tackochlov. Kanske folk har blivit klokare och mer medvetna.

En kommentar som jag hänvisat till tidigare – här, dyker upp i mitt huvud ibland och jag kan nu se på det med ett småleende.

Inte förr. Då gjorde det ont. Varför ville någon göra mig illa?

Varför nämner jag nu detta? Jo, för att hjälpa Dig.

Kanske Du har en dröm. Kanske någon i Din omgivning vill slå ner på Dig och säger att det inte går, att Du inte kommer att lyckas.

Jag har min blogg och byggt upp Malenami.com sedan 2008. Jag har mitt eget företag och anlitas som föreläsare. Jag har arbetat hårt och njutit varje sekund.  Jag har blivit kallad ambassadör för min hemstad. Har kammat hem priser och nomineringar. Jag har medverkat i tv och ett antal radio- och tidningsintervjuer. Haft min egen kolumn i en tidning. Träffat mina idoler och andra inpirerande personligheter – byggt upp ett fantastiskt kontaktnät.

Dethär vill jag inte säga för att skryta eller för att visa att se på mig hur bra jag gjort ifrån mig. Kanske en del av det jag fått vara med om inte alls tilltalar Dig. Men jag har haft roligt och njutit heela vägen. Och vuxit. Och vågat.

Nej, det jag vill är, att Du ska se att ingen ska kunna dra ner Dig eller det Du drömmer om.

 

30 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *