Framför kakelugnen

Love this post:Love this 45

aveo-2521

Men åååh, så roligt med så många kommentarer! Blir riktigt till mig! Tusen tack! Det fladdrar till i bröstet på mig varje gång jag ser att ni skrivit mig något! Tack, tack!

I huset finns tre kakelugnar, en vit, en grön och en beige. Och så en pönttöuuni (svenska?) i Leons rum. I mitt arbetsrum finns den vita, nästan lite grådaskiga. Ni vet ju hur jag äää-äää-ääälskar Marrakech Design och vid Aveo i Vasa har de ju märket också, visst ni det? Och många andra fina kakelsorter. Jag ville bara ha ett par lådor med Marrakech, för att lägga framför kakelugnarna. Nu är det ju så att man nog skall öppna golvet och lägga kaklen dit, men jag har bara lagt dem på golvet (inte hunnit med annat). Under har jag plåtbit. Ni ser hur tjocka bitarna är, wow.

Tänk om man fick ha hela huset med Marrakech… *drömmer*

IMG_1225

Raval 1 bild 2

Voltaire viskning 1

Bilder lånade av Aveo. Hos dem får man service på båda språken (som tur!) och de ger råg kring det praktiska, t.ex. hur man lägger dem och vilka behandlingsmedel som behövs. Och självklart kan de också komma och lägga kaklen på plats om man vill. Aveo-Anna kommer nog att få ett samtal av mig då toaletten i nedre våningen skall renoveras;)

aveo-2532

Bordet är från Reunion och puffen Zoco Home, skorna Sköna Clara rea.

aveo-2538

aveo-2554

aveo-2544

I arbetsrummet har jag mina diplom och pris på väggarna och diverse roligheter man kan titta på då man tar en paus från arbetet och bara vill dagdrömma. Denna papperslapp är ett ypperligt exempel! Den är utprintad den 2 maj 2006, och där, ni ser den blåa pricken, där, ungefär, har jag simmat. Det är mitt på Atlanten. Mitt på.

Hoppade huvudet före i havet från segelbåten.

Huvudet före. Mitt på Atlanten.

Fyra kilometer djupt, typ.

aveo-2546

Och så lite visdom på det!

Nu skall ni ta och ge er själva en kram och high five! Det tänker jag åtminstone göra.

23 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *