Love this post:Love this 1

secret-10

God morgon, bästa läsare! En dag för själen att hinna ikapp. Tänk att man måste boka in en tid för sitt välbefinnande. Det låter nästan som om man inte prioriterade sig själv. På tisdagen ägnade jag morgonen till att skriva upp nya mål och drömmar. Idag skall jag börja göra en ny visionboard. Min gamla visionboard jag gjorde i höstas och har i klädskåpet är full med bilder jag redan konkurrerat, mål jag nått och det är dags för nya vindar. Oftast gör jag detta på hösten, det är då mitt år börjar och jag har alltid vårkänslor och är entusiastisk. Men nu har det hänt så mycket på ett halvt år – är stum och tacksam över att jag fått uppleva så mycket och gjort mina drömmar till verklighet. Tänkte att what the heck, det kan ju inte skada att göra nytt. Man vill ju inte bli bekväm och lat.

Vi skall se vad jag nu hittar på… och var jag befinner mig efter ett halv år.

You may also like...

6 Comments

 1. Det är så mäktigt det där med visionboards. Jag har gjort såna när jag verkligen behövt en skjuts i livet, när det känns som om något stagnerat eller när jag velat ha något så mycket, och det har funkat varje gång! Otroligt.

 2. Låter bra det där med att gör mål i livet. Inte bara att tänka dem utan att verkligen “se” dem… Hittills har jag bara “följt strömmen” och jag är kanske inte riktigt där jag skulle vilja vara…
  Man är i en ständig utveckling och det ska man följa och inte tro att man ska stanna kvar någonstans på vägen bara för att det känns bekvämt nu. Ok, nu pratar jag bara om mej själv 🙂
  Tack för inspirationen! Ha en fantastisk dag!

 3. Tankens kraft är helt fantastisk!

  Jag har en bok där jag brukar skriva upp mina mål och det är så skoj när man kan bocka av, allt eftersom man har nått dem.
  Brukar ofta tro att det är ouppnåeliga mål, men så är det verkligen inte.
  Ofta behöver man inte ens tänka på det man skrivit upp utan det sker av sig själv. Sååå Häftigt!

  Lycka till med din visionboard!

  Kram Jeanette

 4. Skulle det vara möjligt att få tjuvkika lite på din visionboard, eller om du kunde berätta lite hur du gör din? Man fastnar ju så lätt i gamla mönster och lite extra inspiration på den här fronten skulle sitta fint!

 5. Men så klokt. berätta gärna mer om detta.

  Ha det fint

 6. Hej,

  Jag gjorde också för en tid sedan en Visionboard om något som är mycket viktigt för mej. Varje gång jag tittade på den fylldes jag av varm glädje och tillförsikt. För någon vecka sedan tog jag hjälp av någon som skulle ge mej råd och vägledning om hur jag skulle kunna komma vidare på ett bra sätt. Det visade sej vara ett stort misstag eftersom denna människa tryckte ner mej totalt, hon påpekade varje litet fel jag gjorde tills jag kände mej fullständigt inkompetent. Det var inte konstruktivt utan bara “brutalt”.

  Efteråt tog jag ner min Visionboard, den hade förlorat sin glans och jag kände att en så misslyckad person som jag kommer aldrig att nå dessa mål. Det blev många tårar, mest för att jag kände mej så miserabel över att jag, en vuxen kvinna tillåter någon att ta ifrån mej mina drömmar och platta till mej så fullständigt.

  Nu har jag lyckats lappa ihop nåt form av hopp och ska göra en ny fräsch Visionboard där det första målet kommer att vara att hitta vägar för att få en bättre självkänsla och tilltro till min egen förmåga. Jag vet att du Malena i tidigare inlägg skrivit om att du blev mobbad i din ungdom, har du några bra tips på hur man kan bygga sin självkänsla, bli starkare och mer “immun” mot nedlåtande kritik.

  Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *