You may also like...

8 Comments

 1. I like this!

 2. Bra tanke men på mig skulle det aldrig funka! Jag är för pms:ig och har inte det där, lite buddhistiska, tankesättet. Däremot f ö r s ö k e r jag tänka snälla tankar i första hand. Alltid. Ibland funkar det, ibland inte. Men vad 17, man är bara en människa!
  😉
  ha det gott! Kram Evalena

 3. Jag tror starkt på att det är så!!!! Ha en bra dag!

 4. Visst är det så! Ibland behöver man bara bli påmind om det… Känner att jag har varit inne i en gnällperiod just nu, så jag får lov att ta mig i kragen! Positiv och glad var det! 🙂

 5. Lustigt! Det är precis samma motto som jag lever efter, och har gjort de senaste 14 åren efter att jag fick min första kroniska sjukdom… som tyvärr följdes av fler…
  Och om jag INTE levt så, hade jag inte funnits idag… Vi har mycket att lära av de starka kvinnorna i värden och mycket att lära varandra!

  Tack för att du delade detta citat idag!

  Kram! Från en ny läsare, som nu inte klarar sig utan din blogg längre 🙂

 6. Så klockrent!

  Vi har haft 4 enormt svåra år efter att min make var ute för en arbets olycka som halverade vår ekonomi & förde till enorma smärtor dag ut dag in för han. I tillägg var vi tvungna att slåss med försäkringsbolag för att få de pengar han hade rätt till efter att han blev sjuk pensionerad.

  Hade det inte varit för min inställning typ som den över & vår enorma kärlek till varandra, hade vi gått under av olycka.
  Många i vår omgivning fattar inte hur vi höll ut & hur vi gick styrkta i vår relation ut ur galenskapen, vi vet självklar 😉 Vår herre & vår inställning!

  Stor Kram till dig du vackra kvinna, du är en fantastisk förebild!! för din skönhet är inte bara ytlig, den kommer från insidan.

  //Sessan

 7. Kommentatorn har uppmärksammat dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *