Love this post:Love this 6

Min kaveri Anne Kukkohovi, ni vet topmodellen som är programledare för Suomen Huippumalli Haussa? Henne jag fotograferat behind the scenes några ggr? Och så lånade ju Italienska Vogue mina bilder sen. Ja, hon. Härlig kvinna. Kukkohovi har en trevlig blogg med trevligt innehåll. Allt från hur man skall gå med klackskor till att hålla tal. Ville låna hennes text, för jag tyckte den var bra. Läs bloggen här! Och Kukkohovis underbara träningsblogg “Kesäpeppu”också!

 1. Valmistele. Opettele teksti niin hyvin kuin voit. Todellakin, kunnon valmistelu on luontevuuden takana. Opettele teksti vaikka ulkoa, silloin voit eläytyä ja poiketa sivuraiteille eikä ajatus katkea.

2. Treenaa. Puhu jollekin. Höpötä vaikka peilille tai kertaa tekstiä lenkkipolulla itseksesi.

3. Etsi tukisanat. Kun olet opetellut tekstin, ota muutama tukisana ja koita kerrata pari kertaa esitys “luonnollisesti”, eli omin sanoin. Ajattele mitä sanot. Tukisanat auttavat muistamisessa.

4. Mieti asu valmiiksi. Pue sellaista päällesi, mistä sinulle tulee hyvä ja varma olo. Älä testaa uutta mekkoa tai erikoista meikkiä, sen paikka ei ole nyt.

5. Varaudu kameroihin. Jos tilanteessa on kamera, unohda se, ellet saa muuta ohjetta.

6. Heittäydy. Koita heittäytyä tilanteeseen ja ajatella sitä mitä sanot, älä ajattele itse tilannetta tai tuijottavia ihmisiä. Sano se mitä sanot, suoraan sydämestäsi.

7. Älä pelkää kielisolmuja. Jos takeltelet tai tulee blackout, pidä ihan rauhassa pidä tauko. Nauraa heläytä tai ota huikka vettä. Takeltelu ei ole ollenkaan niin dramaattista, kuin miltä se tuntuu.

8. Älä yritä liikaa. Älä puhu kirjakielellä tai hienommin kuin yleensä. Puhu juuri samalla tavalla kuin puhuisit  missä tahansa tilanteessa, se on osa sinun persoonallisuuttasi. Ole oma ihana itsesi.

9. Älä pelkää virheitä. Virheet ovat sympaattisia ja tuovat epävirallisuutta.

10. Puhu syädämestäsi, kuin puhuisit ystävälle. Yleisö ei halua sinun epäonnistuvan, yleisö on puolellasi.

Kuva ja teksti täältä.

You may also like...

1 Comment

  1. Annie Dahlbeck

    Ojoj! En snabbkurs i finska blir inte det lättaste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *