Amerikana – inspiration och tävling! (Avslutad!)

Love this post:Love this 0

AMERIKANA

Visionboard-1

Hej på er vänner! Vill tipsa er om en mycket inspirerande kvinna! Hon heter Anna och bor i Californien. Anna visualiserade sin drömkarriär och började anteckna idéer och rev ut bilder på sitt drömscenario, som hon samlade i en svart pärm. Hon såg till att hela tiden ha med pärmen och bli påmind om drömmarna. Nu, tre år senare, har hon startat sitt eget företag Amerikana –  ett amerikanskt Personal Shopping företag! Anna handlar amerikanska produkter åt kunder utanför USA´s gränser och skickar de direkt hem till kunden! Säkert, enkelt och snabbt!

10

Anna och företaget Amerikana var med i Sofies Mode här i veckan, klicka på bilderna så blir de större:

Amerikana

Amerikana

Amerikana

Då Anna tog kontakt med mig och berättade om sitt företag, gick bara två tankar genom mitt huvud: Cheetos och Victoria Secret! Jag har två gånger varit till Amerika och då följde Cheetos och Victorias Secrets body lotion Strawberries and Champagne med hem (mycket annat också för den delen, men dessa var väl viktigast, haha). Och för att jag alltid skriver här på bloggen om saker jag tycker om, så tyckte jag det skulle vara bra att testa Annas tjänst. Så jag beställde Victorias Secret body lotion, body wash och Cheetos.

Det var enkelt att beställa, man bara går in på www.amerikana.se och klickar på beställning. Fyller i och skickar iväg. Alla villkor och annan information finns på sidan köpvillkor. Anna räknar ut ut valutan och slutsumman. Jag betalade via Paypal och mina saker skickades. Hemförda till dörren. Perfekt!

Amerikana ville sponsorera en utlottning på min blogg – amerikanskt godis! Mmmmm.. Och när jag beställde Victorias Secret produkterna beställde jag förstås åt mina läsare också!

Tävling!

Nu kan en lycklig vinnare kamma hem ett fint pris ända från Amerika! En godispåse med amerikanska karameller, mina favoriter från Victorias Secret Hydrating Body Lotion och Exhilarating Body Wash, doften Strawberries and Champagne.

För att vara med och tävla vill jag att ni skall svara på frågan:

Vad skulle du beställa hem från Amerika?

Kommentera i detta inlägg. Tycker att man får, om man vill, fantisera om att man är rik som ett troll:) Tips och idéer till olika hemsidor finns här! ..Eller skulle ni beställa en låda med Cheetos? Haha!

Tävlingen pågår 9.1 – 16.1.2011, efter det lottar jag ut en vinnare.

Lycka till!

Amerikanablog.com kan man läsa om shoppingnyheter.

110 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *