Love this post:Love this 0

Vilken glädje, vilken kraft! Alla dessa begåvade ungdomar! Vi fick skratta, gråta, häpnas och njuta. Vad upplyftande för Coccola med Nordiska dagarna! Härligt!

[BILD SAKNAS]

“Nobody puts baby in the corner!”

[BILD SAKNAS]

Systeryster rockar fett! De var sååå bra!

[BILD SAKNAS]

[BILD SAKNAS]

Kartan köpte vi i Karibien när vi seglade där!

[BILD SAKNAS]

Bilderna av Tanja.

Edit: Hej alla Systerysters vänner, släkt och teater kompisar! Tyvärr var jag tvungen att ta bort bilderna på Systeryster eftersom hon stod nära en av pirat tjejerna på scen. Hon skrev till mig på facebook och bad mig ta bort bilderna på henne eftersom hon inte gett lov till fotografering av henne.

You may also like...

0 Comments

 1. Malenami,
  du har inte gjort något fel, det är pirattjejen som nu är borttagen som har missförstått någonting. Befinner man sig på en scen, i ett offentligt sammanhang, får man nog tåla att bli fotograferad och även utsatt på blogg och i tidningar. Det är precis samma sak som om du själv står på en scen och blir fotograferad med andra; du kan inte kräva att bli retuscherad. Du ställer dig ju på scenen för att synas.
  Fortsätt fotografera din syster på scenen; bry dig inte om avundsjuka utspel, för det är precis vad det är.
  Lycka till
  Karin

 2. Mia- the secret fän

  Vad jag har förstått så behöver man inte fråga om publiceringslov av fotografier om personen i fråga är över 18. Fotona är ju tagna på tillställning öppen för allmänheten. Bra att du var schysst dock, tycker inte själv om att fotografier på mig sätts ut på nätet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *