Love this post:Love this 0

Jag bad en bloggläsare skriva några ord om MiM goes Rock:s första konsert: “Konserten MiM goes Rock var en helt superhäftig upplevelse! Biljetterna var slutsålda redan på förhand, så det var fullsatt. Kören och dirigenten hade verkligen sjukt kul, publiken levde med och gav stående ovationer. Helheten funkade helt enkelt bra. Väggarna i salen hade klätts med svart plast och det gav en häftig touch av rockklubb där i mörkret tillsammans med ljud- och ljusmixen. Det var rock helt enkelt! Och när kören rev igång konserten med We will rock you, var det feelis och högt tempo redan från början. Och bandet med Sjöstrand i spetsen var helt fantastiska och bidrog starkt till feelisen. De har också fått mycket beröm från publiken. Av låtarna verkar Total eclipse of the heart och Like a prayer ha hört till publikfavoriterna.

Som sagt, det var så sjukt roligt att göra detta och speciellt eftersom ingen kör i trakten gjort något liknande förut. Lyfter högaktningsfullt på hatten för den underbaraste och rockigaste dirigenten av dem alla, Ia Rönngård, för att hon överhuvudtaget drog igång detta projekt, trodde på det och rodde det i land med bravur. Koreografen Sofie Lybäck är också värd ett speciellt omnämnde för det jobb hon gjorde för att få kören att överhuvudtaget gå åt samma håll. Det trodde vi inte vid dom första övningarna.”

Nu rockar vi vidare på Ritz i Vasa den 13.3 kl. 19.00! Biljetterna dit går redan åt och om man vill säkerställa en egen biljett, kan man boka via Studio Ticket i Vasa, tel: 06-320 3956.

You may also like...

0 Comments

  1. De var verkligen super! Jag, som annars inte riktigt tänker på mig själv och körer i samma mening, blev mäkta imponerad. Det är en alldeles speciell känsla man får i maggropen när 40 olika stämmor blow you away…!

  2. Tack, kära du <3!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *