Today’s gonna be a good day

Love this post:Love this 0

Go’morgon, goa läsare! Sovit gott? Det har jag, fast jag har så mycket på gång nu att fjärilar flyger runt i min mage konstant! Men till kvällen dämpar jag flygandet med höst-te från NK, massor med tända ljus (skall ta bild på mitt nya ljushus!) och en bra bok. Har tre böcker för tillfället som jag unnar mig själv att läsa, tiden för dem går före allt annat på kvällarna. Och sen. Sen sover jag.

Men kvällarna är inte de bästa ändå. Nej. Det är mornarna. Då man vaknar lite tidigare och ännu håller fast i drömmarna med stängda ögon. Det är då the magic happens. Då ser jag framför mig hur fantastisk dagen kommer att vara. Hur jag ler mot alla jag möter och hur de ler tillbaka. Jag målar upp allt som jag vill ska hända. Och så tackar jag för det jag kommer att få.

Sen slår jag upp ögonen.

Vippar fötterna över kanten på sängen, på med EMU tofflorna, dra gardinerna åt sidan, ser regndropparna slå mot fönstret. Ler mot katten som ännu ligger och gosar under alla täcken. Kärleken är redan i köket och kokar kaffe. Kakelugnen är ännu varm från kvällens eldande. Today’s gonna be a good day.

———————————————————-

Så till en annan sak som får mig att dra på mungiporna rejält! TinTin Style fyller fem år! Hipp, Hipp Hurraaa! Gå in och kolla deras nya hemsidor!


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *