Sokeritonta suklaata ja mustia kissoja

Love this post:Love this 0

Choklad är passion. Vet att många av er, kära läsare, kan hålla med mig. Att unna sig någonting gott. Jag fick två paket med choklad och godis hemskickat till mig från Sockerfri.com och är otroligt tacksam och glad! Nu skall jag pröva på dessa delikater och berätta vad jag tycker om dem.. Här kommer de första:

Stella 72% Cocoa Nibs – Mörk 72% med rostad kakaoböna i äkta Schweizisk mörk choklad och helt sockerfri! Denna produkt innehåller 72% kakao (det finns dock många olika variationer, till och med 100% choklad). Smakupplevelsen är fantastisk, så mycket choklad i den lilla biten jag tar i munnen, knapriga rostade kakaobönor ger det lilla extra (och så smäller du in en jordgubbe i munnen på samma gång!) Denna platta delar jag gärna med vänner, den räcker länge.

De Bron Dropkatten| De Bron lakritskatt är för att citera ” Alltså THE mjuk lakrits, såna som man kan rulla mellan fingrarna till en boll!” så sant, så sant! Inga färgämnen, inget socker och 30% färre kalorier. Stora tjocka lakritskatter. Mums! Tror dock inte jag skulle dela med mig.. haha!

Om ni vill beställa produkter via Sockerfri.com så skall ni i “tillägsuppgifter rutan” skriva Malenami-blogg så får ni en gratisprodukt på köpet! Kul va! Mera choklad åt folket!

Och ni som beställer från Finland kan göra det från sidan Sokeriton.fi

***

elle_logo.jpg
Världens största modetidning
“Supermat innehåller rikligt med hälsosamma näringsämnen.
Syndfri Stella Noir 72% Cocoa Nibs – Sockerfri Schweizisk mörk
choklad med kakaonibs från Sockerfri.com”

***

cosmo_logo.png
Världens största magasin för unga kvinnor
“Om butikernas urval av sockerfri godis inte tillfredställer ditt sötsug
ta nätet till hjälp. Sockerfri.com är en ny tjänst med över
60 sorters sockerfritt, från choklad till skumgummi.”

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *