Love this post:Love this 1

Igår åt vi middag vid Farmors och Farfars. Och vilken middag sen! Amerika kusinen hade gjort i ordning en riktigt superb smakupplevelse för oss hungriga.

Mellan rätterna fick vi njuta av underbar sång. Systeryster vackra röst ljöd genom det stora vardagsrummet, Amerika kusinen ackompanjerade med piano.

Det var en läsare som beställt mer bilder på Kärleken här på bloggen. Och så ville någon också ha bild på mig i spagat. Klart det säkert blir tråkigt i längden med bara bilder på mig. Tänkte lägga in en bild på David Hasselhoff om jag inte fick Kärleken att ställa upp. Spagatbild kommer senare.

Efterrätt – mums!

Mina föräldrar.

La Familia.

You may also like...

7 Comments

 1. Oh vad härlig er familjemiddag verkar!
  Det får mig att längta efter att besöka föräldrarna.

  Kram Marie

 2. Susanne Axelsson

  Hallå Malenami!
  Jag följer din blogg varje dag, flera gånger om dagen går jag in. Den är verkligen toppen på alla sätt att följa! Undrar vad det är för snygga stövlar du har på dej på din familjeträff och var man eventuellt kan köpa dem? Verkligen fin kombination med Odd Molly klänningen! Bara ääälskar dessa färger, som jag själv har flera plagg av!
  /Kram till dej, från Susanne
  Ps: Du är verkligen söt i din nya frisyr 😉

  1. Hello Susanne! Tack, vad snäll du är!:) Och ni andra också! tack!!:))
   Stövlarna är köpta alldeles nyligen från Zara i Helsingfors.
   KRAM!! <3

 3. Vilka fina bilder! Funderade på att det var så puttinuttigt perfekt familjefoto …men sen så såg jag att din syster hade omaka strumpor. Vilken tröst för oss vanliga dödliga 😉 😀
  Det var ju inte helt perfekt då ..hehe..
  Skoja!
  Jag gillar bloggen!

 4. Vilka fina bilder! Din blogg är beroende framkallande och får mig att le, varje gång!

 5. Gumman! Jag är SÅ glad för dina framgångar. Du förtjänar dem verkligen efter allt jobb du har lagt ner!! Du är så vacker och även kärleken, kaptenen och framför allt Mamma mus <3 Kram på dig du underbara människa!

 6. Monica Björndahl

  Maria är såå duktig på att göra mat! O roligt att få följa med det på dina fina fina sidor…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *