Love this post:Love this 0

Vi åt en underbar tre rätters middag idag vid restaurang Sunn i Helsingfors. Sniglar, lax, oxfilé och en chokladdröm till efterrätt. Utanför kunde vi se Senatstorget och den vackra Domkyrkan. Redan halv sex-tiden började torget fyllas med människor som bar på fanor, flaggor och facklor. Mycket mäktigt. Vi kom ut mycket mätta och belåtna för att höra kyrkklockorna ringa.

Vill varmt rekommendera denna restaurang. Har ni något matställe i Helsingfors ni vill rekommendera, var äter ni helst?

You may also like...

7 Comments

 1. Jag tar också gärna emot tips på bra matställen i Hfors!

  Kram till dig Malena! Jag röstade på dig och för mig är du den allra bästa.

 2. Restaurang Sunn är faktiskt min nya favorit! Har ätit middag där två gånger och det är alltid så gott. Var faktiskt där igår jag med, men vi åt brunch så vi var där några timmar tidigare än ni 🙂 Synd, då jag också missade dej på galan. Såg så fram emot att träffa dig 🙂 Nåh, nästa gång. P.S. Jag tycker du borde ha vunnit! Röstade på dig förstås 🙂

 3. Yume är fantastisk!

 4. Såg supergott ut, måst definitivt testa den restaurangen (hade inte ens hört om den) 🙂 Min favorit e Salutorget (http://www.salutorget.fi/), fin miljö i helt supergod mad. Kram!

 5. Det måste ha varit studenternas fackeltåg ni såg. Studenterna går med fanor och facklor från sandudd till presidentens slott där presidenten vinkar på balkongen och så tar det slut på senatstorget där någon håller tal.

 6. Vad roligt att höra att det var gott, har nämligen haft ett bord bokat där ett bra tag till den 13.12 när Lucia skrider ner för trapporna.. Skall bli mysigt!

 7. Det finns goda råd om restauranger i Helsingfors på Helsingfors stads officiella turismblogg , http://blog.visithelsinki.fi/!

  -VisitHelsinki teamet-
  http://blog.visithelsinki.fi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *